"Hrvatska traži zvijezdu je nepravedni show u kojemu se mulja"

RENATO ZAHIROVIĆ, jedan od kandidata koji je ušao među prvih 30, a ispao kad se biralo 16 najboljih, prošlog petka je dobio poziv od RTL-a za dolazak u studio gdje ga čeka "iznenađenje". Kad je stigao pred vrata televizije odmah su ga izrešetali pitanjima da bi kasnije doznao kako je pored Semente Rajhard iz Oroslavja mogući kandidat broj 17.

Minute su trajale kao godine, a Renato je pred ulazom čekao da vidi što će se dogoditi i je li moguće da ga je sreća pronašla pa će ući kao 17. kandidat u borbi za naslov hrvatske Zvijezde.

"Sementu svi mrze"

"Ljudi koji rade za HTZ nakon nekog vremena javili su mi kako je prošla Sementa i to samo iz jednog razloga - ljepote, iako su mi šapnuli na uho da ja imam bolji i kvalitetniji glas. Snašla me užasna nepravda i mislim da se ovaj show trebao zvali 'Hrvatska traži top model'. Jedino što sigurno znam da je glas Tonija Cetinskog presudio kako će upasti ona, a ne ja, i to zato što 'mala ima izgled pa će privlačiti više pažnje'", rekao nam je razočarani Renato.

Kako nam je Renato ispričao, kandidati u showu se protive takvom načinu ocjenjivanja "jer su svi tamo došli kako bi pokazali kako znaju pjevati, a ne kako izgledaju". "Tu malu svi kandidati mrze, i djevojke i mladići. Djevojke zato što nije normalno da netko u showu ovog tipa samo i jedino zbog izgleda prođe dalje, a dečki zato što su pravedni i misle da takav način ocjenjivanja nije fer", nadodao je Renato kojem su RTL-ovci obećali kako ga čeka neko iznenađenje koje će mu otkriti između 10. i 17. travnja.

RTL pun "iznenađenja"

"Međutim, oni mene još uvijek nisu nazvali i nemam blagog pojma o čemu se radi. Ja samo znam da sam nakon njihovog ponašanja ostao paf i da mi se ne sviđa nekorektan odnos prema kandidatima. A to što je Sementa ušla samo zato što ima izgled, iskreno da vam kažem, po meni je premršava i preniska te ima neki čudan oblik glave, tako da nemam pojma po čemu je posebna. Sve su to neke muljaže", za kraj je rekao Renato koji jedva čeka da čuje kakvo ga to iznenađenje čeka od strane RTL-a, u nadi kako je to poziv u kuću u kojoj će kandidati boraviti tijekom daljnjeg natjecanja, a u kojoj bi Renato "namjerno rasturio svojim glasom samo zato da pokaže kako u ovom showu nije bitno kako izgledaš, već kako pjevaš".

Lana Vukičević
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.