Hrvatski biznismen šutnuo srpsku starletu iz džipa i ostavio je pijanu na ulici?

Foto: Instagram

SRPSKA starleta Tijana Maksimović, poznatija pod umjetničkim imenom Tijana Ajfon, trenutno se nalazi u showu "Parovi", a prije ulaska u vilu navodno je doživjela neugodnost u koju je bio umiješan i hrvatski biznismen.

Kako piše srpski Alo, Tijana je bila u noćnom provodu s neimenovanim hrvatskim biznismenom i njegovim prijateljima, koji su je izbacili iz džipa jer je bila u alkoholiziranom stanju te im se nisu sviđale stvari koje je pričala.

"Tijanu je prijatelj z Hrvatske pozvao u provod jer je nekoliko dana boravio u Beogradu. Čitavu večer se Tijana super zabavljala s njim i njegovim prijateljima, a sve vrijeme je pila tekilu te je u tome pretjerala. Oko tri sata poslije ponoći, svi su željeli ići u drugi klub, a kad su ušli u džip hrvatskog tajkuna, posvađali su se i Tijana je počela vrijeđati njegove prijatelje. Govorila im je da su rugobe i seljačine, sve dok je doslovno nisu šutnuli iz džipa. Pri padu je raskrvarila koljeno jer je pala na rubnjak", ispričao je neimenovani izvor za srpski medij. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.