Hrvoje Rupčić je s novom ženom na medenom mjesecu: "Najdepresivnija zemlja"

Foto: Facebook

NAKON neobičnog vjenčanja na Biokovu, za glazbenika Hrvoja Rupčića i njegovu novu suprugu, umjetnicu Ivanu Kujundžić Rupčić, na red je došao i nesvakidašnji medeni mjesec. Dok većina mladih parova bira romantične lokacije sa što više ležanja i što manje hodanja, Rupčići su se upustili u pravu avanturu i na Facebooku složili mali putopis.

"Ono što se inače naziva medenim mjesecom za nas će biti prašnjavi, znojni i uzbudljiv mjesec, baš onako kako volimo. Prašnjaviji čak i od prošlogodišnjeg predbračnog putovanja od 15.000 kilometara po Iranu u isto ovo doba. Ove godine nam je odredište samo srce centralne Azije, takozvani 'stanovi' i Pamir kojega nazivaju i krov svijeta. Iz njega se planiramo vratiti drevnim putem svile kroz Uzbekistan pa preko Kavkaza i Turske do doma. Mnoge izuzetno teške dionice nas očekuju po putu pa nam držite fige", napisao je Rupčić na Facebooku uz fotografije snimljene na prošlogodišnjem putovanju u Iran, a na kojima bi mu pozavidio svaki influencer.

"Upravo sada se nalazimo u Ukrajini, prešli smo Karpate i odvozili smo prvih 1000 kilometara, a čekaju nas još mnoge i mnoge tisuće. Jučer smo krenuli iz Zagreba, prošli kroz cijelu Mađarsku i stigli u noć do Ukrajine. Sve do njihove granice je bilo sve ok, a od tada kao da je bog ugasio svijetlo. Ovo što smo do sada vidjeli, mogu bez zadrške reći da je najdepresivnija zemlja u koju sam kročio. Rupa do rupe na cestama, istrošena komunistička arhitektura, stara smrdljiva vozila i još uvijek čekamo da ugledamo prvi osmijeh od nekoga. Bilo koga... Ako sve bude kako treba za koji dan smo u Rusiji, pa onda Kazahstanu itd...stay tuned... A dok ne dođemo do atraktivnih pejzaža napasite oči uz nekoliko prošlogodišnjih slika iz predivnog Irana", najavio je glazbenik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.