HTZ Goran i Taher se pomirili: "Kos je shvatio poruku i otvorio se"

FINALISTI HTZ-a iskoristili su lijep i sunčan dan za šetnju zagrebačkom špicom. Marcela Oroši, Maja Bajamić, Mark Marku, Taher Sanuri i Goran Kos zajedno su popili kavu te se družili s djecom i okušali u akrobacijama. Tijekom šetnje gradom, kandidati prošli pored mjesta na ulici na kojem je Goran Kos često znao svirati. Njega je uhvatila sjeta pa je otišao u obližnji kafić i pozdravio neke prijatelje koje poznaje još iz dana kad je za život zarađivao sviranjem na ulici.

"Morao sam odrezati kosu da mi ojača"

On je prošlog tjedna bio u napetim odnosima sa stanarima, posebno s Taherom koji mu je otvoreno rekao što ga smeta, no dvojica glazbenika su izgladila svoje nesporazume. "Normalno funkcioniramo i izgladili smo odnos. Nije to ni bila neka velika stvar, već su svi to malo napuhali i napravili od buhe slona", rekao nam je Goran koji je nakon vikenda promijenio imidž. Ošišao je svoju poludugu kosu na kratko, no i dalje nosu prepoznatljivu kapu. "Dosta dugo sam nosio dugu kosu, nisam rezao vrhove i prao sam je svaki dan sa istim šamponom. Morao sam je odrezati da mi se malo ojača. Mama mi je to savjetovala pa sam otišao na šišanje", rekao nam Kos.

Kaže kako se prilično iznenadio kad je Ines Huskić ispala iz showa, a glavna mu je favoritkinja Maja Bajamić. "Mislio sam da će Ines ostati, jako me iznenadilo njeno ispadanje, a mislim da je i ona bila dosta uvjerena da će proći. Po meni je od preostalih pet kandidata, najtalentiranija Maja. Najviše žalim što su ispali Fran i Romana", smatra Goran.

"Shvatio je da svojim ponašanjem ne koristi ni sebi ni nama"

Taher Sanuri također nam je potvrdio da između njega i Kosa više nema nikakvih napetosti. "Mi smo i prije normalno komunicirali, uvijek smo mogli razgovarati o nekim stvarima koje je trebali napraviti. Ali on se prije nije želio otvoriti i čini mi se da se to sad promijenilo. Čini se da je shvatio poruku koju smo mu svi htjeli prenijeti, da svojim ponašanjem nije koristio ni sebi ni nama. Kad je Ines otišla, dobio je i svoju sobu što mu je psihički odmor. Sad kad poželi biti sam, ima se gdje povući i lakše mu se", izjavio je Taher za Index.

On je u petak izjavio kako osjeća da bi mogao ispasti, no otišla je njegova dobra prijateljica Ines. "Jako mi je čudno što više nije tu. Čujemo se redovito na telefon. S njom sam najotvorenije razgovarao i ona me najbolje razumjela. Dogovorili smo da ćemo nakon showa ići na večere učetvero, ona i njen dečko te ja i moja cura" kaže nam Taher koji ponovo ima osjećaj da će u petak ispasti: "Osjećam to, jer mislim da su ljudi promijenili mišljenje o meni nakon ovog s Kosom. Misle da sam ga ocrnio, iako uopće nije bilo tako". Njemu je također Maja favoritkinja: "Ona mi je vokalno najjača, ali Mark ima jak senzibilitet. Marcela bi bez problema mogla konkurirati Severini ili Jeleni Rozgi, ali vidim je i u rock izdanju, jer ima jako specifičan glas. Kos je isto jako talentiran, ali ne znam vidi li on sebe u svemu tome", zaključio je Taher.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.