HTZ: Ines u 12 godina starijem dečku našla sve što od muškarca traži, Marcela u vezi na daljinu

SHOW Hrvatska traži zvijezdu, kako se bliži finale, sve se više zahuktava, ali zasigurno ima još detalja koje o HTZ kandidatima dosad niste uspjeli doznati. Mi vam donosimo neke manje poznate zanimljivosti iz života pojedinih HTZ-ovaca.

Taher se zvao Taher Hani Taher Sanuri, ali je ime promijenio u samo Taher, jer je nerijetko imao problema s dokumentima. Za vrijeme rata imao je problema s ostalom djecom, jer su ga nazvali muslimanom i maltretirali. Zbog toga je bio povučen i zatvoren te nije imao mnogo prijatelja. Upisao je Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, smjer socijalna pedagogija, a kada ga završi, želi raditi sa delinkventima u zatvorskom sustavu. Taher je već pet godina u sretnoj ljubavnoj vezi. Jedini je od svih kandidata na audicijama otvoreno priznao da želi pobijediti.

Mark nema curu, a prijatelji mu govore da je predobar prema curama te da ga zato na kraju uvijek ostave

 
Mark Marku ima dvije sestre, 16-godišnju Doniku i 13-godišnju Rronu. Veći dio školovanja živio je u Prizrenu, a nekoliko godina školovao se i u Prištini. Trenutno ide u treći razred srednje glazbene škole u Zagrebu. Uz to polaže ispite i za treći razred srednje ugostiteljske škole na Kosovu. U godinu dana položio je dva razreda srednje škole u Zagrebu, što je veliki uspjeh budući da po dolasku u Zagreb nije poznavao hrvatski jezik. Nema curu, a prijatelji mu govore da je predobar prema curama te da ga zato na kraju uvijek ostave. Markovi hobiji su košarka, boks i pravljenje sladoleda. Tko želi probati kako Mark radi sladoled, može doći na Rab gdje Mark radi tijekom ljeta.
 
Marcela Oroši je na početku showa rekla da ima vezu na daljinu, ali je sve u početnoj fazi, dok Ines Huskić o sebi kaže kako je bila pravi geek do svoje 10. godine - samo je igrala igrice i gledala TV. Ines ima dečka starijeg od nje 12 godina i počeli su zajedno živjeti. U njemu je, kaže, našla sve što od muškarca traži. Ne smeta joj razlika u godinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.