HTZ Juraj Jurlina o ljubavi: Nazire se nešto s djevojkom koju dugo znam

JURAJ JURLINA, finalist ovogodišnjeg HTZ-a, vratio se s maturalca i ima planove za dugo, radno ljeto koje počinje koncertom u Umagu. No, Juraj ima novosti i u ljubavnom životu.

"Noćni život u Španjolskoj i Francuskoj je puno bolji nego u Hrvatskoj"

Mladi pjevač se na pitanje o ljubavi samo nasmiješio i rekao: "Nešto se nazire, nadam se da će biti novosti u ljubavi. Radi se o jednoj djevojci koju znam vrlo dugo", kaže Juraj i dodaje da bi svakako želio da to "nešto" bude ozbiljnije, a ne prolazna afera. 17-godišnjak je nedavno bio na maturalcu u Francuskoj i Španjolskoj gdje se odlično proveo i napunio baterije nakon showa Hrvatska traži zvijezdu. "Bilo je super, znao sam da će biti odlično. Baš mi je trebalo takvo nešto nakon showa, malo da pustim mozak na pašu", ispričao nam je. "Francuska i Španjolska su jako lijepe. Sve je puno bolje uređeno nego u Hrvatskoj, a noćni život je isto mnogo bolji. Nema uopće nekih tučnjava kao kod nas, nego su u diskoklubovima svi zajedno, dobra atmosfera, ma super je", rekao nam je Juraj.

"Obožavateljice me opsjedaju na svakom nastupu"

Mladi Belišćanin ovo će ljeto provesti radno. "Imam par koncerata za HTZ, a paralelno radim sa svojim bendom Off Duty. Imat ćemo malu turneju po moru", kaže nam Juraj. "U Umagu će svatko pjevati jednu pjesmu, zatim ćemo imati po jedan duet i još jednu pjesmu s Tonyjem Cetinskim", rekao nam je 17-godišnji pjevač. "Ja ću samostalno pjevati 'Budi moja voda', a imam i duet s Vilibaldom i Tonyjem, ali ne bih želio otkrivati što ću pjevati s njima, neka to bude iznenađenje", rekao nam je Juraj i s oduševljenjem pričao o koncertu u rodnom Belišću. "Bilo je odlično, Belišće nikad nije bilo tako puno, u životu to nisam vidio. Kad sam se popeo na pozornicu, nisam vjerovao koliko je ljudi", ispričao nam je, otkrivši i da ga na nastupima opsjedaju obožavateljice. "S tim sam se pomirio, opsjedaju me na svakom nastupu, a što da im ja radim", rekao nam je u šali.

"Poseban i neizvođen program za Umag"

Šest godina nakon nezaboravnog koncerta "Tony i prijatelji", Tony Cetinski ponovno nastupa u Umagu. Na koncertu koji će 24. srpnja s početkom u 21 sat održati povodom otvorenja ATP turnira Umag 2010., Tony je kandidatima showa Hrvatska traži zvijezdu dao jedinstvenu priliku - s njim će na koncertu nastupiti pet kandidata koji su se po njegovom mišljenju pokazali najboljima u drugoj sezoni. To su Kim Verson, pobjednica ovogodišnjeg showa, Maja Malić, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač i Duje Stanišić.

Za umaški koncert je pripremljen poseban i dosad neizvođen program. Osim najvećih hitova s posljednjeg albuma Tonyja Cetinskog, naslovne "Ako to se zove ljubav", "Umirem 100 puta dnevno" te pjesme koja je osvojila publiku i odnijela Porin za hit godine, "Kad žena zavoli", Tonyjeve poklonike na koncertu u Umagu očekuju i brojni stari hitovi.

Na koncertu ćemo slušati i samo za tu priliku osmišljen program Tonyja i HTZ zvijezda - svaki od kandidata imat će "svojih pet minuta" i izvesti pjesmu po svom izboru, a posebna iznenađenja bit će dueti kandidata i Tonyja, kao i međusobni dueti kandidata.

Karte za koncert možete kupiti u svim poslovnicama Eventima u Rijeci, Umagu, Puli, Poreču, Rovinju, Zagrebu i online na www.eventim.hr. Cijene karata su 100 kuna za parter, 120 kuna za tribine i 210 kuna za VIP.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.