HTZ-ovac Matej o ljubavnoj vezi s natjecateljicom Top modela: Ona je meni prišla!

JOŠ JEDNA estradno-ljubavna priča je dobila svoj početak. Nakon kratke veze s Ištvanom Vargom, bivša natjecateljica Hrvatskog top modela, Valentina Dropulić, pronašla je novu ljubav. Osim što su oboje maloljetni, zaljubljene golupčiće veže RTL televizija. Naime, Matej Miličić se trenutno natječe da postane nova hrvatska glazbena zvijezda, dok je Valentina prije godinu dana pokušala postati hrvatski Top model. "Upoznali smo se na after partyju Live emisije Hrvatska traži zvijezdu. Ona je prišla meni", rekao nam je sa smiješkom na licu Matej Miličić.

"Valentina je odlična cura i mogu reći sve samo najbolje o njoj"

"Nije imala nikakav originalni upad, već mi je samo prišla i upoznali smo se. Nakon toga smo se čuli, dopisivali i na kraju našli. Tad smo shvatili da ima nešto između nas i započeli vezu", otkrio je za Index Matej koji već sada kaže da je zaljubljen. "Zaljubljen sam, da. Valentina je odlična cura i mogu reći sve samo najbolje o njoj. Nije ljubomorna, ali čujemo se stalno. Ona zove mene, ja nju, obostrano je", priznao nam je HTZ-ovac koji se nada da će njihova veza uspjeti.

Valentina je bila u ljubavnoj vezi s Ištvanom Vargom koji ju je ostavio nakon nekoliko tjedana

Da joj se sviđa Matejevo pjevanje dokazala je i sama Valentina s obzirom da se svakog tjedna nalazi u publici Live emisije HTZ-a gdje vatreno bodri svog dragog. Valentina se također pojavila na koncertu Tonyja Cetinskog na kojemu je Matej bio jedan od gostiju koji su se pridružili Tonyju na pozornici. Kroz zaštitnu ogradu joj je dodao ulaznicu, odnosno akreditaciju, ali nije bilo poljubaca niti nježnosti što možete vidjeti i u našem videu.

Podsjetimo, Valentina je bila u ljubavnoj vezi s profesionalni plesačem Ištvanom Vargom koji je Valentinu ostavio nakon samo nekoliko tjedana. Njoj je to teško palo i nadala se pomirenju, ali Ištvan ipak nije popustio već je ubrzo našao novu djevojku. "Prekid je bio sporazuman i rekla sam da je OK iako baš ne mislim tako. Nadam se da ćemo riješiti stvari", izjavila je Valentina uoči prekida. Od tada smo je često mogli vidjeti na raznim javnim događanjima koje Valentina, kao što vidimo, voli posjećivati.

A.M.
Foto: Borna Čavrag (Index)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.