Humana i lijepa: Tatjana Jurić podržala akciju UNICEF-a i hokejaša Medveščaka



DANAS je ispred medveščakovog Zig Zag Fan Shopa u organizaciji zagrebačkih Medvjeda i UNICEF-a održan veliki "Zimski sajam" u sklopu kojeg su se prodajom čestitki prikupljala sredstva za djecu koja ne idu u školu, nemaju pristup zdravstvenoj skrbi te žive u siromaštvu u Hrvatskoj i svijetu. Osim čestitki, svi posjetitelji sajma imali su mogućnost kupnje niza drugih poklona iz UNICEF-ovog asortimana, ali i priliku vidjeti kako izgleda krizni UNICEF-ov šator koji je bio postavljen na ulici, ispred samog Zig Zag Fan Shopa.

Zagrebački Medvjedi bili su domaćini ovog događaja tijekom kojeg su prodavali čestitke, družili se s djecom, te svim kupcima, ali i posjetiteljima potpisivali kupljene čestitke koje su se odmah mogle i poslati jer je u tu svrhu bio postavljen i poseban poštanski sandučić Hrvatske pošte s namjerom kako bi sve čestitke u što kraćem roku došle na željenu adresu. Igrači su također u razgovoru sa građanima upozorili na važnost bezbrižnog odrastanja svakog djeteta, na važnost sprečavanja nasilja među djecom te ukazali na dužnosti današnjeg društva u odgoju i obrazovanju djece i najmlađih.

Hokejašima Medveščaka i djelatnicima UNICEF-a na današnjem druženju u ulozi domaćina i prodavača čestitki pridružile su se i mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske pa su svoju potporu ovoj akciji došli dati između ostalog i voditeljice Danijela Trbović i Tatjana Jurić, glumice Ana Vilenica, Nataša Janjić i Marija Borić, glumci Goran Grgić i Damir Markovina, dok su voditelji programa bili UNICEF ambasadorica Maja Vučić te radijski voditelj Ivan Vukušić. Osim što su dali veliku podršku samom projektu, ovi poznati gosti kupnjom ulaznica također su se uključili u ovu veliku UNICEF-ovu akciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.