Hvalila se da njeno dijete neće jesti s "dječjeg menija", brzo joj začepili usta

Screenshot: Youtube/Twitter

JEDNA mama se na društvenim mrežama predstavila kao "pretenciozna ljubiteljica hrane" i ustvrdila da njeno dijete nikad neće jesti s dječjih menija u restoranu, na što su drugi roditelji itekako imali što dodati. 

"Tako sam uzbuđena što moje dijete od idućeg mjeseca počinje jesti krutu hranu. Budući da sam pretenciozna ljubiteljica hrane sigurna sam da nikad neće jesti s 'dječjeg menija' u restoranima. Mrzim činjenicu da takve stvari uopće postoje", napisala je. 

Drugi su je roditelji brzo spustili na zemlju. 

"Jedva čekam da kroz suze mora naručiti makarone sa sirom jer je to doslovno jedina stvar koju će njeno dijete ikad pristati jesti". 

"Samo čekajte da njeno dijete postane pretenciozni ljubitelj hrane poput mog koje je naručio grilani sir bez sira i onda zaključilo da je to samo tost i počelo se bacati po podu jer ne voli tost, ali obožava grilani sir."

"Moj zaručnik i ja smo se upoznali u kulinarskoj školi i oboje smo profesionalni kuhari, a naše dijete jede isključivo tost i bombone."

"Bog je blagoslovio, upravo se osudila na život u kojem je kečap osnovna prehrambena namirnica."

"Kupila sam sinu kutiju mandarina koje je jeo po nekoliko odjednom. Kupila sam drugu kutiju. Nije ih htio jesti jer nisu dovoljno narančaste."

"Mi naručujemo dječje menije samo da bismo prikrili činjenicu da se naše dijete hrani žlicama kečapa."

"Svaki put kad dođem u McDonald's progutam malo poniznosti kad se sjetim kako sam mislila da nikad neću svoju djecu voditi tamo. Nakon toga naručim dva Happy Meala i ekstra krumpiriće za sebe i smijem se cijelim putem do kuće. I ti ćeš Karen, i ti ćeš. " 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.