Imaju sve, ali nisu sretne: Ove poznate ljepotice patile su od teške depresije

Foto: Instagram

IAKO na prvi pogled imaju baš sve što požele, poznato je da se mnoge slavne osobe bore s raznim psihičkim problemima, baš kao i "običan" svijet - ako ne i više i češće. Najčešće padaju depresiju, ali tu je i niz drugih problema. Neki se nažalost nisu tome uspjeli othrvati pa su pritom podlegli utjecaju droge i alkohola, ili čak počinili i samoubojstvo, no mnogi među njima uspjeli su se izboriti s bolešću i postati inspiracija tisućama.

Prelijepa i uspješna 23-godišnja manekenka Cara Delevigne godinama se borila upravo s depresijom, a kada joj je bilo 15 godina bila je u toliko teškom stanju da je došla u napast da si oduzme život. Pisanjem, yogom i razgovorom o svojim problemima s ljudima u koje je imala povjerenja uspjela se othrvati mračnom porivu.

Zvijezda Twilighta Kirsten Stewart s 11 godina je već bila u centru medijske pozornosti, zbog čega je godinama patila od anksioznosti, zbog koje je često bila i fizički bolesna.

"Svaki put kada bi me nečega bilo strah, razboljela bih se. Bilo me sram mojih suza, a stalno sam plakala", priznala je slavna glumica.

27-godišnja hollywoodska zvijezda Emma Stone pune je tri godine patila od teških napadaja panike.

"Prvi se put to dogodilo dok sam bila kod prijatelja. Bila sam sigurna da kuća gori i da ću poginuti. To se nastavilo pune tri godine. Stoput bih pitala mamu da mi točno kaže kako će taj dan izgledati, bila sam u paničnom strahu da ćemo svi umrijeti", priznala je mlada glumica.

I 29-godišnja pječica Ellie Goulding imala je problema s napadima panike, dok je "mama" Harryja Pottera, književnica JK Rowling godinama patila od depresije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.