Imamo natječaj za vas kao skrojen za ljeto. Prijavite se i osvojite poklon paket!

Foto: PR

Sadržaj nastao u suradnji s: Croatia osiguranje

OVE GODINE Spektar program Croatia osiguranja puše svoju prvu svjećicu na torti! 

Croatia osiguranje obilježava prvu godišnjicu svog Spektar programa, koji već koristi više od 65.000 kućanstava. U sklopu proslave nudi dvostruku priliku za osvajanje nagrada: veliku nagradnu igru te zaseban nagradni natječaj za sve zainteresirane u suradnji s Indexom.

Prijava na veliku nagradnu igru Spektar nagrađuje traje do 19. svibnja. Imate priliku osvojiti ljetovanje na Jadranu u vrijednosti 2000 eura za nezaboravan provod u u Maistra Hospitality Group hotelima, kao i poklon kartice Konzuma, Petrola i Croduxa u vrijednosti 100 eura. 

Osim nagradne igre, Croatia osiguranje i Index napravili su nagradni natječaj u kojemu sretni dobitnici mogu osvojiti Spektar ljetni paket, a sve što je potrebno je ispuniti prijavnicu niže.

Napišite nam zašto baš vi zaslužujete Spektar ljetni paket. Bilo da je to zbog vašeg avanturističkog duha, ljubavi prema putovanjima ili jednostavno zato što biste voljeli uživati u ljetnim danima – želimo čuti vašu priču!

Prijavite se, podijelite svoje razloge i možda baš vi postanete jedan od tri sretnih dobitnika.

Natječaj je završio, a ovo su dobitnici!

  • Igor Mihaljko
  • Tena Jurišić-Karačić
  • Rasta Parenta

Tri dobitnika će osvojiti Spektar ljetni paket – platnenu torbu s cool ilustracijama dizajnerice BooBoo Tannenbaum, praktičnu staklenu bocu za vodu, ručnik za plažu i vaučere za popuste na zdravstvene usluge - vaučer za popust za Dodatno zdravstveno osiguranje Croatia osiguranja u vrijednosti od 30€ i vaučer za popust u Croatia poliklinikama u vrijednosti od 20 posto na određene usluge.

Foto: PR
Spektar je program pogodnosti za klijente Croatia osiguranja koji omogućuje povezivanje više osiguranja kućanstva u jedan paket. 

Ulaskom u Spektar pakete svi članovi jednog kućanstva mogu koristiti i dijeliti brojne popuste i pogodnosti: Spektar kasicu, gratis usluge i osiguranja, osigurateljne popuste, ali i smanjiti svakodnevne troškove života uz popuste Spektar partnera poput Konzuma, Petrola i Croduxa. Iskoristite ovu priliku da osvojite ovaj ljetni poklon paket i istražite koje sve pogodnosti Spektar nudi svojim članovima tijekom cijele godine – od osigurateljnih popusta do svakodnevnih ušteda.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Croatia osiguranje u skladu s najvišim profesionalnim standardima

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.