Index doznaje: Igora Štimca prije godinu dana supruga izbacila iz stana upravo zbog Lane Bucat!

TAJANSTVENA Lana Bucat, djevojka 43-godišnjeg trenera NK Zagreba i bivšeg nogometnog reprezentativca Igora Štimca, o kojoj se prvih dana nakon medijskog otkrića ove veze znalo svega da ima 29 godina, dolazi iz Splita te je završila studij menadžmenta na splitskom Ekonomskom fakultetu, u Štimčevom životu uopće nije nešto "novo".

Naime, nije dugo trebalo da se njenim sugrađanima razvežu jezici te se otkrije kako je upravo Lana djevojka zbog koje je, prije nešto više od godinu dana, Igora Štimca supruga Suzana izbacila iz stana! Igor Štimac, kad smo ga nazvali za komentar cijele ove priče, nije želio razgovarati.

U to vrijeme se pisalo kako je Štimac bacio oko na "pekarovu ženu". Prava istina je da je ljubavnica za koju je doznala Štimčeva supruga bila upravo Lana Bucat, dugogodišnja djevojka i zaručnica splitskog poduzetnika Miljenka Gusića. Gusić i Štimac znaju se dugi niz godina, a upravo je od njega svojedobno bivši reprezentativac kupio splitsku diskoteku "Mississippi".

"Igore, imaš li mi što za prijaviti?"

Kako doznaje Index, prije nešto više od godine dana, Gusić je posumnjao da ga njegova zaručnica vara. Par je u to vrijeme živio zajedno. Lana se jedne večeri iskrala, a po nju je došao Štimac. Lud od ljubomore, Gusić ih je slijedio do Žnjana.

Parkirao je svoj automobil pokraj Štimčevog, spustio prozor i rekao: "Igore, imaš li mi što za prijaviti?". Njegova Lana sjedila na suvozačkom mjestu Štimčeva Mercedesa. Štimac mu je na to hladnokrvno odgovorio: "Imam. Smetaš".

Gusić je sve o aferi ispričao sestri Moniki, supruzi nogometaša Gorana Sablića, od koje je za preljub doznala Štimčeva supruga Suzana. To je bila kap koja je prelila čašu i nakon koje je uslijedilo izbacivanje Štimca iz stana te pokretanje brakorazvodne parnice.

"Isključivi krivac za raspad braka sa suprugom Suzanom"

Da se nakon 19 godina braka Igor Štimac rastaje od supruge Suzane, podsjetimo, službeno je potvrđeno početkom kolovoza prošle godine. Štimac je kasnije kazao kako je on "isključivi krivac za raspad braka" u kojem su on i Suzana dobili troje djece, 19-godišnjeg Luku, 16-godišnju Miju i 12-godišnju Deu. "Nisam tip koji leži kući pokriven dekicom, morao sam puno radi posla putovati i tu je došlo do problema", naveo je Štimac ne želeći tad otkrivati više detalja.

Štimac priznao da su on i Lana u ozbiljnoj vezi

Štimac je ovih dana priznao kako je ponovno sretno zaljubljen. Za vezu se doznalo nakon što je 15. travnja sa Lanom, koja je svojedobno radila u kladionici te 2007. godine bila jedna od hostesa na Croatia Boat Showu, snimljen na privatnoj rođendanskoj proslavi u zagrebačkom restoranu Croatica.

Par se na proslavi rođendana Štimčeva bliskog prijatelja, na kojoj je bila i Štimčeva starija kći Mija, odlično zabavljao te izmjenjivao nježnosti i poljupce. Upravo zato što je bila riječ o privatnoj zabavi, Štimca je objava fotografija iznenadila te je rekao da je netko izdao prijateljstvo, ali da se time ne opterećuje, jer ništa ne taji ili skriva.

Štimac je kazao kako je konačno u ozbiljnoj vezi, ali ne želi naširoko pričati o tome jer mu "ne pada na pamet postajati dio svijeta kojem pripadaju Josip Radeljak ili Ante Gotovac", dok je na pitanje odobravaju li njegova djeca njegovu novu vezu kazao: "Od nikog ne tražim da se voli, ali neću dozvoliti da se bilo tko, tko mi je važan u životu, mrzi. Tražim da se poštuju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.