Index doznaje: Petra Maroja u vezi s oženjenim muškarcem, obiteljskim čovjekom?

NAKON kravala koji je pijana Petra Maroja priredila na farmi danas poslijepodne, Indexovi novinari su okupili snage i istražili tko je točno i zašto Petru pogodio u živac. Otkrili smo da je Petra u vezi s oženjenim muškarcem, obiteljskim čovjekom, na kojega je, čini se, oko bacila i vrckasta Tanja Jovanović. Petra, nakon što joj je Ante Gotovac dao naslutiti da je gospodin Toni ljut na svoju mlađahnu ljubavnicu zbog njezina bliskog kontakta s Marijom Mlinarićem, danas je također primila loše vijesti iz vanjskog svijeta, ne zna se koje, i - pukla.

Prvo je javno izvrijeđala Tanju Jovanović, i to brutalno te se nakon toga latila čašice i mrtva pijana provela poslijepodne žaleći se Simoni. Jasno, na Tanju Jovanović. A Tanja Jovanović? "Tanja Jovanović baca se oko vrata svima, ona je jednostavno takav karakter. Ona dolazi iz male, zatvorene sredine, želi ostvariti pjevačku karijeru, a nema nikakvo zaleđe. Jasno da joj treba netko tko će je pogurnuti", smatra Marija Štrajh, koja nam je o Tanji i dotičnoj iznijela svoje dojmove. A prema Mariji, Petra je izgleda zabrijala, jer kako Štrajhica kaže, ona sumnja da između Tanje i Tonija ima nešto.

Marija Štrajh o Tanji: "Ma ne bi se on petjao s curom takvog kalibra"



Međutim, Marija Štrajh nam nije mogla puno reći o dotičnom gospodinu. "Ne sjećam se, jednom sam ga srela, a ta večer se ionako vrtjela isključivo oko mene i Ante, našeg pomirenja. Bili su i Toni i Tanja, ali ne vjerujem da bi se gospodin takvog kalibra petljao s Tanjom Jovanović, ne vjerujem", rekla nam je Marija.

Međutim, da se gospodin takvog kalibra petlja s Petrom Marojom (iako nam nije jasan po čemu je njezin kalibar drukčiji od Tanjinog), potvrdila nam je bivša Majetićeva djevojka, sadašnja farmerica i glavna akterica ove sapunice. Odnosno, to je potvrdila svima, jer je cijelu stvar iznijela jasno i to ravno pred kamerama: "Umko je pogriješio, poruči mu to. Jebeni Toni je pogriješio jer je mislio da sam bila s Marijem!", vikala je da je cijeli svijet čuje, ali joj je Ante skrenuo pažnju na to da problem nije samo seksualne prirode, jer se Umku, Toniju, Kumu (ili kako god ga već zovu) prekipjelo i kad je čuo Petru da ogovara Simonu pred kamerama, jer je on blizak obiteljski prijatelj Gotovčevih.

S.C., V.V.
Foto: Nova TV
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.