Index doznaje: Razveo se Mate Rimac

Foto: Press/Denis Kapetanovic/Josip Regovic/ Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli su se nakon tri godine braka, doznaje Index.

Informaciju nam je potvrdilo nekoliko izvora bliskih Rimcu. Za komentar smo se obratili i Rimčevim suradnicima. "Ne komentiram privatni život zaposlenika firme", rekla nam je kratko Marta Longin iz Rimac Automobila.

Na svadbu došli u Neveri, okretao se i vol od 800 kg

Par se vjenčao u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Vjenčanje je održano u Villi Dalmacija, a prisustvovali su samo paru najbliži ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna.

Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi Bademi i so. Goste je zabavljalo i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se okretao vol od 800 kilograma.

Zaručili su se godinu dana ranije. "Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali - sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle",  napisao je tad Mate uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka.

Well, we just met each other, so it took a bit of time :) What an amazing spontaneous party we had - love all of you! I'm sure our coming years will be even more exciting than those that have passed. <3

Objavljuje Mate RimacSrijeda, 29. srpnja 2020.

Katarina je kao i Mate porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, a studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu.

K8 i M8

Osnivač i suvlasnik Rimac grupe u ožujku ove godine pohvalio se personaliziranim modelom Nevere na čijim se sjedalima isticalo K8 i M8 - kratice njihovih imena (Kate i Mate), kada bi se izgovarala na engleskom jeziku. "Konačno, moj automobil za svaki dan je spreman", napisao je tad Mate uz fotografije Nevere.

Mati na Facebook profilu još stoji fotografija s Katarinom, a još uvijek se prate i na društvenim mrežama. Ona na profilima na društvenim mrežama ima djevojačko prezime Lovrić te joj kao radno mjesto još uvijek stoji Data & Test Team Lead u Rimac Automobili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.