Indexova anketa: Moglo bi vas iznenaditi koliko je zapravo Hrvata protiv Bajage

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

BLIŽE se dani piva, sira, kobasica ili neki od živopisnih festivala kakve već imamo u Hrvatskoj, a jedan od izvođača je Momčilo Bajagić Bajaga. Što bi prosječan Hrvat napravio?

Pitanje što napraviti ako Bajaga i njegov bend najave dolazak u njihov grad postavili smo našim čitateljima kako bismo doznali koliko njih bi prosvjedovalo. 24 sata i više od 12.450 odgovora kasnije imamo odgovor

Protiv Bajaginog koncerta prosvjedovalo bi tek 8 posto ljudi, a njih više od pola, odnosno 53 posto, otišlo bi na koncert, dok 39 posto njih ne bi išlo, ali im koncert ni najmanje ne smeta.

Karlovački primjer dokazuje tako da se želje tih osam posto stavljaju ispred želja 92 posto ostalih. 

Anketa je otvorena i dalje pa, ako niste, dajte i vi svoj glas.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.