Indexova Kraljica maturalne: S lijepom Marinom Rađenović smo birali haljinu i cipele

POBJEDNICA Indexovog velikog natječaja za Kraljicu maturalne 2011, 18-godišnja Marina Rađenović iz Zagreba, ovog je tjedna započela s preuzimanjem brojnih vrijednih nagrada koje je osvojila.

Lijepa Marina je tako jučer pod budnim okom Indexove ekipe prvo preuzela voucher za putovanje u Tunis za dvije osobe, koje joj je kao nagradu dodijelila putnička agencija Sunčani odmor (www.suncaniodmor.com), potom poklon bon za masažu tijela toplim uljima + poklon iznenađenja u Kozmetičkom salonu Lanaderm (www.lanaderm.hr), a zatim je na dnevnom redu bilo biranje haljina i cipela. Koju je među brojnim prekrasnim haljinama Modne kuće Linea Exclusive (www.linea-exclusive.com) Marina odabrala te u kojim će cipelama Ivana Ledenka (www.ledenko.hr) plesati na svojoj maturalnoj večeri cijele noći, još ćemo vam malo tajiti.

Marinu još očekuje odabir novih Police sunčanih naočala (www.police.hr) te, na dan njene maturalne večeri, frizura, šminkanje i manikura u Beauty centru Božica (www.bc-bozica.com). Make Up Factory (www.makeupfactory.de) pobjednici poklanja vrijedan ekskluzivni poklon paket šminke, u kojem se nalazi i najnovija kolekcija "Bronzing Attraction", a koji sadrži nekoliko sjajila, sjenila, tuševa i olovki za oči, shimmera, bronzera, pudera te lakova za nokte.

"Prva pratilja" Lucija dobila utješne nagrade

Sponzori su se pobrinuli da praznih ruku ne ostane ni drugoplasirana u ovogodišnjem izboru za Indexovu Kraljicu maturalne, Lucija Tičinović iz Velike Gorice. Kao utješne nagrade Lucija je dobila cipele Ivana Ledenka (www.ledenko.hr) te Make Up Factory (www.makeupfactory.de) paket s nekoliko sjajila, bronzerom i puderom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.