Indira na H&M-ovom VIP partyju: Onaj gore će odlučiti kada ću kupovati na dječjem odjelu

ZAGREBAČKI Cvjetni trg večeras su okupirali poznati s hrvatske estrade koji su pohrlili na VIP party H&M-a. Dugoočekivani dućan se otvara u četvrtak, 7. travnja, a uzvanici partyja imali su priliku unaprijed provjeriti što se sve nudi na tri kata friško uređene prodavaonice. Pred očima gomile znatiželjnika u centru grada brojni su glumci, pjevači, voditeljice, manekenke i ostale zvijezde pozirali na za tu priliku postavljenom crvenom tepihu, a onda požurili u šoping.

"Naoružala sam se da svi pobjegnu od mene i idem brzo unutra da pronađem nešto veličine M"

Iako na sebi nije imala H&M-ove kreacije, novi dućan došla je "škicnuti" i Indira Vladić. Nasmijana kao i uvijek i u pratnji Modnog mačka, pjevačica je pregledavala asortiman. "Naoružala sam se da svi pobjegnu od mene i idem brzo unutra da pronađem nešto veličine M. Sada nam se približio H&M i Hrvati su sretni, pokazali su veliki interes, napokon ne moraju puno putovati. Imam sa sobom jednu trudnicu, od dečka iz benda, ona je sretna što će djeci moći kupovati tu. A kad ću ja djeci kupovati u H&M-u, to će ovaj gore odlučiti", rekla nam je kroz smijeh Indira.

Baš kao ni većina žena, ni ona ne žali novac kada je u pitanju odjeća, pogotovo obuća, a brigu o dobrom izgledu diktira joj i priroda posla. "Kao i svaka tipična žena, volim neplanski potrošiti na odjeću. Ne znam koliko, ali u tom sam poslu, pjevačica, tako da stalno nešto novo mora biti na meni. Najviše sam slaba na cipele, one me ubijaju. I torbe. Kombiniram jeftiniju torbu s malo skupljim cipelama i onda to izgleda fantastično", kaže Indira. Nakon što joj ormar počne "pucati po šavovima", viška se rješava prosljeđujući stvari sestrama. "One jedva dočekaju da dođu na red. To je onda veliko veselje", kaže Indira.

Barbara Radulović: Iz ormara mi uvijek sve pada van, ali nikada nemam što za odjenuti

Na šoping partyju H&M- a je bila i Barbara Radulović. "Jako volim H&M, još sam kao tinejdžerica busevima išla subotom u Graz, tako da sam sada sretna što je tu", rekla nam je Barbara. Za kupovinu na partyju H&M-a nije priredila neki budžet koji ne smije probiti. "Nisam ponijela novac, već karticu, ali ne znam hoću li moći nešto kupiti od svih silnih žena ovdje. Inače se s kupovinom skroz kontroliram, nema glavobolje kada stigne račun od kartice. Nisam jako rastrošna, uvijek je to u granicama normale", kaže Barbara.

Baš kao i ostale dame, muku muči s odabirom garderobe za izlazak. "Iz ormara mi uvijek sve pada van, ali nikada nemam što za odjenuti, takav sam tip. Sada pokušavam uvesti malo kontrole u to, bacam sve što mi ne treba, dajem svojim sestričnama, a ostavljam ono što stvarno nosim. Mijenjam se na bolje", smije se Barbara.

H&M okupirala cijela gomila celebrityja, izlazili zadovoljni i s vrećicama u rukama

S dolaskom lijepog vremena stiže i vrijeme za kupovinu odjeće koja otkriva ono što se kod nekih preko zime nakupilo i bilo dobro skriveno. Barbara nema takvih problema. "Bavim se jogom i sportom, tako da prije ljeta ne moram na neke posebne tretmane i pripreme. Možda ću prije mora napraviti malo ekstra trbušnjaka i to je to. Prije ljeta odem nekoliko puta u solarij jer imam bijelu put, pa čisto zato da ne izgorim. Ali nisam nikada ispala narančasta, nisam takav tip, umjerena sam u svemu", otkrila nam je.

U zagrebačkom H&M-u je sinoć vladala ogromna gužva, navodno je asortiman pregledavalo tisuću gostiju. Većina ih je izlazila zadovoljna s vrećicama u rukama, a jedan takav kupac bio je i hrvatski mister Radovan Stošić. Potrošio je nekoliko stotina eura, a posebno je zadovoljan jer se požurio i dok još nisu svi krenuli u pecanje nove garderobe uspio pronaći sve što mu treba i što mu se sviđa. Osim njega, novim H&M-om su kružili Renata Sopek, Mare Milin, Marija Borić, Marijana Batinić, Petra Nižetić, Edita Misirić, Ivan Šarić, Hana Hadžiavdagić, Ella Dvornik, Martina Vrbos, ELFS-i, Neven Ciganović, Vanja Halilović, Antonija Stupar Jurkin, Edvin Liverić, Anita Dujić, Anamarija Asanović, Korana Gvozdić, Narany, Iva Šulentić, Saša Joka, Duško Modrinić, Lana Klingor, Sonja Kovač te brojni ostali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.