Indira otišla na put s bivšim mužem i objavila fotke

Foto: Instagram

Indira Levak iznenadila je pratitelje novom objavom fotografija na Instagramu. Objavila je fotku s bivšim suprugom Miroslavom.

Na fotografiji Indira je nasmijano pozirala s Miroslavom pored njegovog motocikla, stoga su mnogi posumnjali da su se pomirili. "Avantura zove me!" napisala je pjevačica, otkrivši da su na putu za Monako.

Također, u Instagram pričama podijelila je fotku motocikla parkiranog ispred hotela te otkrila da su bili i u Padovi.

Objava ima gotovo tri tisuće lajkova. "Pa jeste opet zajedno?", "Ljubav uvijek pobjeđuje", "Samo hrabro naprijed kroz zajednički život", "Prekrasni ste zajedno", samo su neki od komentara.

Razveli se nakon 11 godina braka

Podsjetimo, pjevačica je u srpnju ove godine na Instagramu objavila da se razvodi od Miroslava Levaka nakon 11 godina braka. "Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu", napisala je tada u Instagram priči.

"Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati", dodala je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.