Ingrid Divković poručila: Od mene nećete dobiti srednji prst

Foto: Instagram

BROJNE poznate Hrvatice, uključujući i Kolindu Grabar-Kitarović, ovih su dana pokazale srednji prst Miroslavu Škori koji je prije nekoliko dana izjavio da se silovana žena mora posavjetovati s obitelji u vezi abortusa. O ovoj temi oglasila se i spisateljica Ingrid Divković, koju je šira javnost upoznala kao stručnjakinju za odnose u RTL-ovom showu Brak na prvu.

"Od mene nećete dobiti srednji prst jer moji se dlanovi, kao i ona divna stvar zahvaljujući kojoj sam nastala, pred vama ne zatvaraju", napisala je.

Njezin post lajkalo je više stotina ljudi, a mnoge je oduševila svojom izjavom. Ipak, nemoguće je ne zapitati se na koju to "divnu stvar zahvaljujući kojoj je nastala" Ingrid misli.

Miroslav Škoro i Nino Raspudić svojim su izjavama o pravu na abortus naljutili brojne poznate i nepoznate Hrvatice.

RTL-ova novinarka Danka Derifaj u svom je istupu bila najoštrija.

"Cijeli dan sam iskopčana i sad vidim da je glavna tema imaju li silovane žene pravo glasa. Muškarci nas uzeli u usta i ne puštaju. Popizdila sam. Odjebite više od moje maternice i moje pičke, isto tako i od onih moje prijateljice, kolegice, majke, kćeri ili bilo koje druge žene. Ima da nas pustite na miru i poštujete", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.