Instagram vs. stvarnost: Turisti pokazali "dvije strane" bajkovitog Balija

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Victoria Goulbourne na toj je društvenoj mreži objavila nekoliko videa o otoku Baliju, jednoj od najpopularnijih svjetskih destinacija.

Tirkizno more, koraljni grebeni, pješčane plaže... Sve to možemo vidjeti na fotografijama ovog indonezijskog otoka koji mnogi nazivaju "rajem na Zemlji". No Victoria je otkrila drugu stranu iza ovih idiličnih prizora i pokazala "dva lica" Balija.

@victoriagoulbourne Dont be fooled by insta 😅🌝 #traveltok #bali #canggu #indonesia #traveltok #comedy #fyp #instavsreality #baliviews #balitravel ♬ original sound - Andrei King

Najprije je snimila idilični smještaj s ležaljkama, a potom i dio blatnjavog kopna. "Nemojte da vas zavara Instagram", dodala je u opis objave koju je pregledalo više od 26 milijuna ljudi.

Objava je izazvala puno komentara, a neki korisnici društvene mreže istaknuli su da je Victoria na Bali došla u krivo vrijeme, odnosno dok na otoku traju kiše. Poručili su joj da je Bali "mjesto poput svih drugih" i da prilikom putovanja na ovaj otok treba "istražiti adekvatan smještaj kako bi doživljaj ostao potpun".

Među još nekim objavama na ovu temu je i ona koja prikazuje kako tijekom kiše izgleda jedno od mjesta odakle se pruža nevjerojatan pogled.

@loveeeliz Rain season started extra early just for us 🥰 #bali #nusapenida #kelingkingbeach ♬ original sound - Andrei King

Pročitajte više