Internet ismijao haljinu "za mladenkinu majku" koja više pokazuje nego skriva

Foto: Etsy/Twitter

POZNATO je da svaka mladenka želi zablistati na dan svog vjenčanja, ali bugarska dizajnerica Tonena dosjetila se da bi i majka mladenke vjerojatno voljela dobro izgledati na ovaj dan pa je na Etsy storeu stavila na prodaju haljinu namijenjenu majkama mladenki. 

Haljina je dobila jako puno reklame jer se brzo počela dijeliti društvenim mrežama, ali komentari korisnika joj baš nisu išli u prilog. 

Ljude je zgrozila dekoltirana čipkasta haljina golih leđa, ukrašena čipkom i prozirnim dijelovima, pa je nisu prestajali sprdati. Cijena haljine koju su neki usporedili s donjim rubljem iznosi oko 16.500 kuna. 

"Godina je 2060. Imam 65 godina, ali zbog dobre njege i napredne medicinske tehnologije izgledam elegantno i mlado. Kao neudana majka u ovom dolazim na vjenčanje svog jedinog djeteta. Tri moguća oca su također prisutna. Izbija scena."

"Tko god me pozove na vjenčanje, obećavam da ću: nositi ovu haljinu, pojaviti se kasno i glasno, napraviti elegantnu, ali užasnu scenu tijekom proslave i baciti punu čašu crvenog vina na rođaka po vašem izboru."

"Ovo ću nositi na pogreb svog muža milijardera."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.