Internetom se proširila vijest da je Kaliopi umrla, oglasila se i pjevačica

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Internetom se proširila lažna vijest da je Kaliopi umrla, a šokirana pjevačica se sada zbog toga oglasila na svojem Instagram profilu. Oni koji su proširili lažnu vijest, išli su toliko daleko da su čak i fotošopirali njezinu fotografiju da izgleda kao da ona zaista leži u bolničkom krevetu te su napisali da su joj se liječnici dugo borili za život. Kao razlog njezine navodne smrti, navedeni su cista na mozgu i srčani udar.

"Uvijek sam govorila da nema dobrih i loših ljudi, ali da ima ljudi i neljudi. Za one koji su napravili ovo neljudsko djelo, pokrenut je postupak kod nadležnih tijela", započela je Kaliopi svoju objavu. 

"Mogli ste ugroziti živote moje obitelji"

"Razne zlouporabe mog imena su se događale i u prošlosti, ali ovo prelazi sve dosadašnje manipulacije. Jeste li vi, neljudi, autori ove lažne vijesti, jeste li svjesni da su možda moja majka, sestra, moj brat mogli pročitati ovaj tekst i da ste im mogli direktno ugroziti živote?" bila je ljuta i ogorčena zbog laži.

Pozvala je i Ministarstvo unutrašnjih poslova da poduzme hitne mjere kako bi spriječili i zaštitili sve od ovakvih zlouporaba.

Njezini pratitelji bili su zgroženi  

Njezini obožavatelji i pratitelji bili su zgroženi nastalom situacijom. "Monstrumi moraju biti kažnjeni", "Užas, gdje ide ovaj svijet", "Moraš biti psihički bolestan da sjedneš, izmisliš i napišeš ovako nešto", "Šaljem ti puno zagrljaja i da se što prije oporaviš od ovoga", nizali su se komentari. Objavu su joj komentirale i njezine kolege. Srpska pjevačica Milica Todorović napisala je kratko: "Bolesnici."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.