Iris Rajčić zablistala na dodjeli nagrade Marku Livaji i poručila: "Ponosna do neba"

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

DRUGU godinu zaredom napadač Hajduka Marko Livaja proglašen je najboljim nogometašem godine prema izboru kapetana, a pratnja na dodjeli trofeja u Splitu bila mu je njegova supruga Iris Rajčić.

Iris, koja je najvjernija Markova navijačica i prati svaku njegovu utakmicu, došla je s njim po novi trofej i nakon dodjele kratko je na Instagramu poručila da je ponosna. "Ti si moj ponos", napisala je Iris na jednom od Instagram Storyja, a u drugom se pohvalila lijepom smeđom haljinom.

Livajina supruga je odjenula haljinu brenda Rotate Birger Christensen od umjetne kože i dužine ispod koljena koju je iskombinirala s bijelim sakoom.

Livajina zahvala

Livaja je zahvalio svima na licu mjesta. "Iznimna je čast dva puta zaredom osvojiti ovu prestižnu nagradu, posebno ove godine, kada se radi o 20. izdanju. Naglasio sam prošli put kako je posebno zadovoljstvo naći se u društvu takvih imena, sjajnih igrača koji su u prošlosti birani za najbolje igrače u izboru kapetana, a to će mi i dalje biti jedan od motiva za daljnji napredak", rekao je.

"Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u izboru, a posebno zahvaljujem Hajduku i mojim suigračima, bez čije pomoći ne bih mogao ostvariti ovo," kazao je Livaja.

Livaja je naslov najboljeg igrača SuperSport Hrvatske nogometne lige osvojio sa 64 boda, 32 boda više od napadača Dinama Brune Petkovića, dok su treće mjesto podijelili Josip Mišić i Mislav Oršić s po 30 bodova.

Livaja je tako postao tek drugi igrač koji je dvije godine uzastopce osvojio ovu nagradu. Prije njega to je uspjelo napadaču Dinama Eduardu da Silvi (2005., 2006.), a nagradu su osvajali i Niko Kranjčar, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Sammir, Andrej Kramarić, Dani Olmo, Bruno Petković...