Ispalila vatromet kako bi otkrila spol bebe pa naljutila mnoge, jasno je i zašto

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA @nicole_thenomad objavila je snimku na kojoj su ona i njezin partner na zabavi otkrili spol bebe, i to tako što su ispalili vatromet koji je stvorio ružičasti dim. Par se držao za ruke, okružen balonima i drvećem, a kad su saznali da čekaju djevojčicu zagrlili su se i nastavili promatrati ogroman dim od vatrometa.

@nicole_thenomad Its a… 😭😭😭 Thank you @BigGrinFireworks for the gender reveal party of our dreams. We cant WAIT to meet our little girl!! 💕🩷 @Chanthemans Balloons: @Butterfly Balloon Co #genderreveal #genderrevealparty #genderrevealideas #pregnanttiktok ♬ Girl On Fire (feat. Nicki Minaj) (Inferno Version) - Alicia Keys

Snimka je ubrzo postala viralna i prikupila je 4.9 milijuna pregleda te više od 986 tisuća lajkova, a brojni tiktokeri kritizirali su ih zbog činjenice da su ispalili vatromet među stablima te tako uzrokovali moguću štetu okolišu. 

"Sviđa mi se koliko je ovo otkrivanje spola ekološki prihvatljivo", sarkastično je komentirao jedan, a drugi se nadovezao: "Tako pametno, ispaliti vatromet uz sva ona stabla, ovo je bila stvarno dobra ideja!"

Reakcije se ne stišavaju

TikTokerica je sljedećem videu podijelila detalje zabave te se pohvalila kako je "gotovo sve napravila sama". Tiktokeri su nastavili s negativnim komentarima, na što je Nicole odgovorila: "Sve je postavljeno na legalnoj i sigurnoj udaljenosti od drveća", no reakcije se ne stišavaju. 

@nicole_thenomad Gender Reveal party details 🌸🐳💕🦋🎀 #genderrevealparty #genderrevealideas #genderrevealpartydetails #partydetails #genderreveal ♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) - 田东昱

"Volim jednostavnost ružičaste hidrogenske bombe", "Planiram baciti bombu u rijeku kad budem trudna, pretvorit ću sve u ružičasto" i "Ovo je potpuno ludo, nadam se da sam ti pomogla komentarom", pisali su joj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.