Isplivala stara snimka Diddyja kako poziva 15-godišnjeg Biebera da prespava kod njega

Screenshot: YouTube

INTERNETOM se širi snimka 40-godišnjeg Diddyja koji govori kako želi da tada 15-godišnji Justin Bieber prespava kod njega. Video je ponovo postao viralan nakon što je pokrenuta istraga protiv repera kojeg optužuju za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

Na snimci Diddy, rođen kao Sean Love Combs, stoji pored mlade pop senzacije i govori u kameru: "On ima 48 sati s Diddyjem. Nećemo vam otkriti što ćemo raditi, ali to je definitivno san svakog 15-godišnjaka." Bieber se samo smješkao uz sitne komentare poput: "Da." i "To je ludo."

Video se sada dijeli po društvenim mrežama i mnoge je zabrinuo, a opisali su ga jezivim. "Internet ne zaboravlja", "Kako su Biebera roditelji mogli ostaviti samog s njim? Imao je samo 15 godina", "Nije ni čudo da je Justin danas u depresiji", samo su neki od komentara.

Bivša je Diddyja optužila za trgovinu ljudima

Podsjetimo, agenti američkog ministarstva domovinske sigurnosti otvorili su istragu protiv hip-hop zvijezde Seana Combsa te su pretražili njegove nekretnine u Los Angelesu i na području Miamija. Istragu vode savezni agenti iz New Yorka, a tužbu je podnijela njegova bivša djevojka.

Pjevačica Cassandra Ventura tužila je Combsa pred saveznim sudom na Manhattanu sredinom studenog, optužujući ga da ju je podvrgao fizičkom zlostavljanju, seksualnom ropstvu i silovanju tijekom 10-godišnje profesionalne i romantične veze.

Ventura i Combs objavili su sljedeći dan da su riješili odnos pod povjerljivim uvjetima. Njegovi odvjetnici rekli su tada da nagodba "ni na koji način nije priznanje nedjela" i da je Combs ostao pri "odlučnom poricanju" Venturinih tvrdnji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.