Iva je zvijezda ZET-a: "Putnici me mole sliku, nakon smjene kući odem zadovoljna"

Foto: Marin Tironi/Index, Video: Duje Odvitović/Index

24-GODIŠNJA Iva Pandžić trenutno je najpoznatija vozačica ZET-a. Nakon što se snimka nje pojavila na TikToku, Iva je postala hit u zemlji, ali i u regiji. Mi smo otišli do okretišta na zagrebačkoj Trešnjevci te porazgovarali s njom.

"I prije sam imala puno pozitivnih komentara, ali sad mi ljudi znaju doći i moliti me da se slikamo. Kažu - daj da se pohvalim da sam tre sreo", kaže nam dobro raspoložena Iva koja ne skriva da obožava raditi svoj posao. "Nakon smjene odem zadovoljna kući", kaže nam. Najviše problema u prometu rade joj, kaže, biciklisti, koji ne poštuju prednost tramvaja.

"Najbolja ruta mi je ruta broj 1, tom rutom idu vozila koja imaju gas i kočnicu, koja vozimo nogom. Najdraži su mi za vožnju, a i na toj liniji se nagledam svega, raznih modnih kombinacija, raznih ljudi", smije se Iva.

"Imamo mi još puno zgodnih i lijepih i mladih vozačica, nisam ja jedina, samo je tako ispalo. Zato bih htjela pozvati djevojke i mladiće da nam se pridruže, ovo je posao i za muškarce i za žene", zaključila je.

Čitav razgovor s Ivom pogledajte u videu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.