Iva Jerković oduševila je fotkom bez šminke. Pogledajte kako je izgledala 2010.

Foto: Instagram/Robert Anic/PIXSELL

BIVŠA manekenka i TV voditeljica Iva Jerković nedavno je oduševila fotografijama s ljetovanja. Na njima je pozirala bez šminke.

"Jako lijepa žena, to je prirodna ljepota", "Kako si samo lijepa", "Sve si ljepša i ljepša", "Definicija ljepote", "Mamma mia", neki su od komentara ispod njenih fotografija.

Na hrvatskoj javnoj sceni je gotovo 20 godina

Iva je na sceni od 2005. godine, kad se pojavila u showu Survivor Hrvatska. Sada su procurile fotografije iz 2010. godine s proslave rođendana Aleksandre Grdić u Zagrebu. Bivša manekenka slavila je u društvu bliskih prijatelja, među kojima je bila i Iva Jerković.

43-godišnju Ivu mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica. Kuloari su je godinama povezivali s kontroverznim biznismenom Josipom Antićem Zefom, no ona je tu vezu uporno negirala.

Da su zajedno, potvrđeno je na svadbi novinarke Magdalene Balentović nakon što je Marko Grubnić snimio raspored sjedenja prema kojem je Antić sjedio do Ive. Potom je potvrdila da je trudna i da je otac djeteta Antić. U veljači 2020. godine rodila je djevojčicu Rinu Ami.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.