Iva Radić doživjela neugodno iskustvo u Crnoj Gori: Kći i ja nismo bile sigurne

Foto/Screenshot: Instagram

BIVŠA manekenka Iva Radić požalila se na svom Instagram Storyju na neugodno iskustvo koje je doživjela tijekom odmora u Crnoj Gori. 

Objavila je fotografiju ploče s natpisom "Ministarstvo unutrašnjih poslova, Odjeljenje bezbjednosti Herceg Novi" te napisala kako su ona i njena kći Tesa jučer bile sve samo ne "bezbjedne". 

Neugodno iskustvo 

Iako nije htjela otkriti detalje neugodnog iskustva, napisala je kako su joj pomogli njezini prijatelji iz Crne Gore i Srbije.  

"Da nemam divne prijatelje u Crnoj Gori i Srbiji koji su učinili nemoguće, mislim da bi agonija trajala do danas, ako ne i duže. Toliko nikad ne želim vjerovati u loša tretiranja i toliko se uvijek nadam da je sve ružno iza nas, no na žalost, pojedinci koji te natjeraju da se i dan poslije osjećaš loše i dalje postoje", napisala je. 

"Onaj tko prati moje društvene objave zna da sam vječita 'spajalica' ljudi, različitosti, manjina i da se ne lišim zaštititi pojedinca makar i na svoju vlastitu štetu. Bez obzira na sve Crna Gora je i dalje u mom srcu", zaključila je. 

Požalila se na trajanje leta 

U drugom se pak Storyju požalila na drugi detalj s putovanja. 

"Dubrovnik, zračna luka, nakon 11 sati puta iz Crne Gore koji je trebao trajati neovisno o gužvama maksimalno tri sata. Čast izuzetcima, hvala i njima, ali eto i kod nas ima pojedinaca koji odluče da smiju, da im je dopušteno i da neće odgovarati za svoje neprimjereno ponašanje. No u svojoj sam zemlji i za to će biti obaviještene nadležne osobe", napisala je. 

"Cilj ovog pisanja nije medijska hajka, već samo podsjetnik da svi imamo, smijemo i moramo iskazati nezadovoljstvo i da osobno ja više neću šutjeti. Gušim se u šutnji nepravednosti, nepravde, nemoći. Ovo je moja mala moć. Moj glas", dodala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.