Ivan Rakitić i Raquel podijelili fotke iz izlaska, uživali s kumovima u Splitu

Foto: Instagram

Raquel Mauri i Ivan Rakitić na Instagramu su podijelili fotke iz izlaska u Splitu s kumovima. "Čarobna noć s odličnim društvom", napisali su uz niz fotografija na kojima Ivan i Raquel zagrljeno poziraju.

"Zračite ljubavlju i srećom, lijepo je vidjeti vas zajedno s kumovima u našem Splitu", "Prekrasni ste", "Divno vas je vidjeti sretne", "Obožavam obitelj Rakitić", samo su neki od komentara ispod objave koja ima preko 30 tisuća lajkova na Instagramu.

13 godina su zajedno

Ivan i Raquel u kolovozu su proslavili 13 godina ljubavi. Raquel je tim povodom na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom.

"Prije 13 godina odlučili smo da se nikad nećemo razdvojiti. Volim te, živote moj", napisala je u opis objave koju je na svom profilu objavio i nogometaš.

Rakitić je Raquel dugo osvajao

Podsjetimo, Raquel i Ivan upoznali su se 2011., kad je nogometaš potpisao za Sevillu, i to prvog dana kad je stigao. Međutim trebalo mu je nekoliko mjeseci da osvoji njezino srce.

"To je priča za holivudske filmove. Prvi put kad sam vidio Raquel, rekao sam: 'Ja ću nju oženiti.' Tek sam bio stigao u Sevillu, bio sam uzbuđen i nisam mogao spavati. Oko ponoći otišao sam na kavu. Da, na kavu. Dakle, nije bilo šanse da zaspim... I onda sam je vidio. Bila je konobarica u lokalnom kafiću. Odmah sam se zaljubio. I zaljubljen sam i danas", ispričao je Rakitić jednom prilikom u intervjuu za španjolski Sport.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.