Ivana Banfić: Nema mi do pivskog trbuščića, to mi je seksi

IVANA BANFIĆ je poznata po uvijek odličnoj liniji koju zahvaljuje dugogodišnjem vježbanju. "Definitivno sam sportski tip, to mi je zapravo struka. Glazba mi je bila hobi, ali sam ja to okrenula. Vježbam već skoro 20 godina, redovno, to mi je ljubav. Jedino sam to zapustila u trudnoći. Tad sam dobila 19 kila, a vratila sam se na staro u roku godinu dana, čak sam i ispod prijašnje kilaže. bila", rekla nam je pjevačica, koja planira svoje iskustvo podijeliti i s drugima. "I u pjesmi poručujem ženama koje misle suprotno da ipak imaju 20 minuta na dan za odvojiti za vježbanje. Planiram napraviti i fitness program za žene, i DVD s vježbama koje sam uredno skupljala tih 20 godina", otkrila nam je Ivana.

"Savršena sam mama, nisam stroga, odgajam Jana u slobodnom duhu"

Iako o svojoj formi redovno brine, Ivana kaže da joj kod muškarca ne smeta "škembica". "Meni je seksi taj pivski trbuščić, to mi je baš muževno. Volim pogledati i pločice, ali mi nema do malog pivskog trbuščića", smije se pjevačica koja se nedavno vratila na estradu, nakon što je prije dvije i pol godine rodila sina Jana. Kaže da stigne kombinirati obiteljske i poslovne obaveze jer se sve može kad se hoće, a pohvalila se i da je odlična mama. "Savršena sam mama, nisam stroga, odgajam Jana u slobodnom duhu. Jučer mi je rekao da će biti pjevač. Ne znam je li to dobra odluka ili ne, ne znam kako će to biti za 20 godina, ali što god on odluči, ja ću ga podržati", kaže Ivana.

Pitali smo pjevačicu i koliko koristi svoj seksipil u poslu. "Ja sam ga uvijek koristila jer sam sekisipilna", smije se Ivana. Čim misliš da si seksi, onda i jesi, mislim da bi svaka žena trebala razmišljati na taj način. A koliko je to seksipil važan za uspjeh, to je kratkotrajno. Uspjeh je rad i odricanje", dodaje pjevačica, koja je bila na predstavljanju nove trgovine s opremom za trčanje Game 5.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.