Ivana Kovač otkrila koja ju je laž najviše pogodila tijekom karijere: Bio mi je šok

Screenshot: Nova TV

IVANA KOVAČ se u razgovoru za InMagazin prisjetila početka svoje karijere. Ispričala je kako je tada često čula laži o sebi, a jedna ju je posebno pogodila.

"Osim što sam 70 puta bila trudna i 70 puta sam morala objašnjavati da nisam, jedina laž koja me jako pogodila jer sam tek počela pjevati... Naime, pjevala sam u grupi Magazin i tijekom Splitskog festivala izašlo je da sam se izderala na radnika scene. Ja ne mogu biti bolja od kruha, obožavam radnike scene i meni je to bio šok", ispričala je Ivana koja je prije pjevanja radila različite poslove.

Intervju s Ivanom Kovač

Ivana Kovač danas jedva čeka svaki izlazak na pozornicu, a u djetinjstvu i ranoj mladosti strahovala je od javnog nastupa. I to toliko da je čak planirala snimati pjesme, ali bez pojavljivanja u javnosti. U školi je bila odlikašica, a svog poznatog oca ne zove ni Mišo ni tata, već potpuno drugačije. Kako? Otkrila je našoj Juliji Bačić Barać. 😁

Objavljuje IN MAGAZIN u Ponedjeljak, 16. siječnja 2023.

"Radila sam kao administrator u jednoj firmi i kao prevoditelj sam putovala u Tajland i prevodila s engleskog na hrvatski", navela je Ivana. Najveća podrška u karijeri joj je otac Mišo. 

''Ja njega zovem Tozo, a to je jedna njegova priča iz Rusije o jednom liku, jednom Rusu, koju je on pričao kad sam ja bila mala. I meni je to ostalo i onda ga zovem Tozo'', ispričala je Ivana koja je u dobrim odnosima i s Lidijom, Mišinom suprugom.

''Najviše smo se povezale posljednjih nekoliko godina kad sam ja odrasla. Najbitnije je da su njih dvoje sretni, sve ti se ustvari svodi na to da si sretan'', zaključila je Ivana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.