Ivano Balić bio na promociji u Splitu, pažnju privukli i Zlatko i Blanka Mateša

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Proteklog vikenda u Splitu je održan događaj na kojem su se okupili sportaši i sportašice, uključujući Blanku Vlašić, Barbaru Matić, Katarinu Kristo i Karlu Prodan. Pažnju su privukli Ivano Balić te predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša sa suprugom Blankom.

Suosnivačica platforme je Blanka Vlašić

U Zagrebu i Splitu predstavljena je nova digitalna platforma za pronalaženje idealnog sporta, a suosnivačica ove platforme MVPiz je Blanka Vlašić. Tijekom promocije prikazane su različite sportske discipline, vođeni su razgovori s trenerima i sportašima, a posjetitelji su imali priliku fotografirati se s poznatim sportašima i dobiti autograme.

Balić na promociju stigao u opuštenom izdanju

Ivano Balić rijetko se pojavljuje u javnosti osim na sportskim natjecanjima. Na promociju je došao u opuštenom izdanju s prepoznatljivom dugom kosom, a mnoge je iznenadilo kada je 2018. godine bio drastično skratio kosu.

Nakon završetka profesionalne karijere bio je pomoćnik izbornika Hrvoja Horvata od 2021. do 2023. godine. Od početka 2024. vratio se u svoj matični klub RK Split.

Pažnju privukli Zlatko Mateša i njegova supruga

Zlatko i Blanka Mateša također su privukli mnogo pažnje. Par je nakon Olimpijskih igara uživao i odmarao se na Braču.

Podsjetimo, Blanka Kačer i Zlatko Mateša vjenčali su se u tajnosti u prosincu prošle godine. Blanka je pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo, a nakon vjenčanja uzela je Matešino prezime. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.