Izašao je novi trailer za Stranger Things, obožavatelji nezadovoljni datumom izlaska

Screenshot: YouTube

IZAŠAO je još jedan trailer za četvrtu sezonu Netflixove serije Stranger Things. 

Ovo je treća najava za najnoviju sezonu koja je u javnost puštena povodom Stranger Things Daya, a konačno pokazuje što radi Eleven (Millie Bobby Brown). 

 

U novoj najavi prikazani su neki najznačajniji likovi iz prethodnih sezona, a posebna je pozornost dana Eleven koja se trudi što bolje uklopiti u novu školu, ali joj to baš i ne uspijeva. Od ostalih likova su prikazani Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton), Mike (Finn Wheeler) i Joyce (Winona Ryder). 

Tvorci serije svakih nekoliko mjeseci s obožavateljima podijele nove isječke iz nadolazeće sezone. Iz posljednje se najave zna da je radnja smještena u proljeće 1986. godine. 

Iako se snimanje serije odužilo zbog krize s koronavirusom, profil serije na Instagramu je vrlo aktivan te se na taj način obožavateljima daje uvid u svijet likova. Tako su nedavno na Instagramu podijelili video transformacije glumaca u likove iz serije.

Ipak, čini se da su mišljenja obožavatelja podijeljena. Prema komentarima na društvenim mrežama, obožavateljima najviše smeta što će seriju moći pogledati tek iduće ljeto, dakle 2022. godine. 

Posljednja, treća sezona, izašla je 2019. godine, a tada je oborila sve rekorde gledanosti. 

"Treća sezona Stranger Thingsa ruši rekorde Netflixa. 40.7 milijuna računa je gledalo seriju od emitiranja prve epizode 4. srpnja - više nego bilo koji film ili seriju u prva četiri dana emitiranja, a 18.2 milijuna računa je već odgledalo čitavu sezonu", napisali su 2019. iz Netflixa na Twitteru. 

Upravo zbog velike stanke i više najava, neki obožavatelji nisu sigurni da će četvrta sezona biti dobra kao prethodne, a neki su se i našalili da će zbog dvogodišnje stanke u četvrtoj sezoni umjesto tinejdžera biti odrasli ljudi.

Komentari na Instagramu su malo pozitivniji, ali obožavatelji i dalje nisu sretni što moraju još dugo čekati novu sezonu.

"Kako očekujete da čekam do ljeta 2022. godine?"

"Hvala vam za sve isječke"

"Najbolja serija ikad, jedva čekam!"

"Nemojte nas mučiti, recite nam kada točno izlazi sezona", neki su od komentara na Instagramu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.