Izbačena olimpijka oglasila se na Instagramu, tvrdi da dobiva puno negativnih poruka

Foto/Screenshot: Instagram

BRAZILSKA plivačica Ana Carolina Vieira, koja je prva izbačena sportašica s Olimpijskih igara u Parizu, oglasila se na Instagramu. Objavila je video u kojem je poručila da prima dosta negativnih poruka, ali i puno pozitivnih.

"Dobro sam. Dobro sam koliko mogu biti u ovom trenutku jer je ono što mi se događa jako tužno. Ali sve će se riješiti u pravom trenutku. Živim za sport, sportašica sam visokih performansi tako da je ovo vrlo delikatan trenutak za mene. Odmalena sam naučila poštovati hijerarhiju, zasluge, pristojnost jer su moji roditelji bili u vojsci. Već ponovno treniram i imam natjecanje koje dolazi", poručila je.

"Nastavit ću podržavati brazilsku ekipu"

"Jako sam tužna zbog načina na koji sam izbačena s Olimpijskih igara. Trebala sam još jednom plivati. Ali nastavit ću podržavati brazilsku ekipu koja se natječe", dodala je.

Podsjetimo, plivačica je poslana kući s Olimpijskih igara, dok je njezin kolega Gabriel Santos dobio upozorenje nakon što su napustili selo bez dogovora s vodstvom ekipe, objavio je Brazilski olimpijski odbor (BOC). Njihov je prekršaj otkriven nakon objava na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.