Izdvojili smo najbolje hibridne automobile na tržištu rabljenih automobila

Foto: Index Oglasi

GOTOVO svi stručnjaci iz područja autoindustrije slažu se da su električna vozila budućnost, a da bi prelazak na automobile koji su u potpunosti električni bio lakši, tu su hibridna vozila. Kombinacija struje s benzinom ili dizelom sve je popularnija pa smo odlučili pretražiti Index Oglas i provjeriti što se to nudi na tržištu rabljenih vozila. 

Ovo je pet najboljih rabljenih hibridnih vozila koja se trenutno prodaju na Index Oglasima.  

Mercedes-Benz C-klasa C300



Ovaj hibridni Mercedes C klase proizveden je 2016. godine i još uvijek je pod garancijom. Prešao je 70 tisuća kilometara, očuvan je poput novog i izgleda izvrsno. Dolazi s full AMG paketom opreme, ima diesel motor od 150 kW, a tu je i 20 kW struje. Automobil je registriran do svibnja sljedeće godine, a prodaje se za 38 tisuća eura s tim da cijena nije fiksna.

Toyota Auris



Ova Toyota Auris 1.8 Hybrid iz 2011. godine prešla je 163 tisuće kilometara, iznimno je očuvana i još uvijek je u odličnom stanju. Ima četiri moda vožnje (EV, Eco, Normal, Power) te je jako mali potrošač. Vlasnik ističe da je održavanje iznimno jeftino, a motor, prijenos i baterija su identični kao kod Prius modela. Cijena iznosi 8.800 eura, a auto ne zahtijeva nikakva dodatna ulaganja i registriran je do lipnja. 

Lexus GS450h



Lexus GS450h je luksuzni hibrid dizajniran za brzinu. Ima snažni motor koji je softverski limitiran na 350 konjskih snaga, za malo više od 5 sekundi dolazi do 100km/h, a potpomognut je električnim motorom i automatskim mjenjačem koji mu daje linearno ubrzanje. Ima svu opremu koja se mogla ugraditi u taj automobil, do sada je prešao 237.000 km, a cijena iznosi 79.900 kn. Vlasnik za kraj poručuje sljedeće: "Ako vam treba diskretan, ekstremno brz, velik i luksuzan automobil koji će vas služiti godinama, pritom biti male potrošnje i jeftin za održavanje (a da pritom ne želite stereotipni njemački automobil s diesel motorom pred generalkom) - ovo je taj.". 


Peugeot 508



Tražite hibridni automobil koji je u odličnom stanju i dolazi s jednako dobrom opremom? Ovaj Peugeot 508 iz 2012. godine mogao bi biti pravi izbor za vas. Ima automatski mjenjač i pogon na sva četiri kotača, a oglašivač posebno ističe malu potrošnju koja je velika prednost ovog automobila. Do sada je prešao 185 tisuća kilometara, pokreću ga 163 konjske snage i registriran je do travnja, a vaš može biti za 11.500 eura. 

Lexus CT200h



Ovaj Lexus CT200h Hybrid iz 2011. godine do sada je prešao 159.350 kilometara i jako je očuvan te je još uvijek u odličnom stanju. Skroman je potrošač, održavanje je jeftino, a tu su i četiri moda vožnje (EV, Eco, Normal, Power). Prodaje se za 11.500 eura, ne zahtijeva dodatna ulaganja, a cijena nije fiksna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.