Iznenada preminuo producent serije Euphoria (44)

Foto: Profimedia

Holivudski producent Kevin Turen, najpoznatiji po HBO-ovim serijama Euphoria i The Idol, iznenada je preminuo u dobi od samo 44 godine. Njegov otac Edward Turen potvrdio je smrt svog sina u izjavi za vikend navečer, ali uzrok smrti još nije otkriven.

''Kevin je bio tako nevjerojatno poseban, svijet je s njim puno izgubio. Bio je tako poseban", rekao je Edward Turen u svojoj izjavi za Deadline. Kevin je iza sebe ostavio suprugu Evelinu s kojom se vjenčao 2012. i njihovu djecu, sinove Jacka i Jamesa.

Najveće postignuće - Euphoria

Jay Penske, izvršni direktor PMC-a i Turenov blizak prijatelj, također je objavio izjavu.

''Unatoč njegovim brojnim postignućima u Hollywoodu, Kevinova najveća strast bili su njegova obitelj i prijatelji. Bio je tako ponosan na svoju djecu. On i njegova supruga Evelina bili su odlučni da njihova djeca odrastaju s ispravnim vrijednostima i osigurali su da naprave razliku širom svijeta.''

Turen je rođen na Manhattanu i studirao je film na Sveučilištu Columbia prije nego što je započeo karijeru. Debitirao je kao producent u indie filmu Wassup Rockers iz 2005. redatelja Larryja Clarka. Ipak, najveće postignuće doživjela je njegova serija Euphoria.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.