Jacques napokon otkrio zašto Roko nosi krila: "Vjerujte nam, znamo što radimo"

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Facebook, Video: Index

JACQUES HOUDEK, autor pjesme "The Dream" s kojom će Roko Blažević predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, oglasio se na komentare o nastupu mladog splitskog maturanta.

"Dragi moji, anđeoska krila su podigla veliku prašinu i događa se upravo ono što smo željeli - cijela Europa priča o našem Roku. Savršen i kreativan PR koji je, usput rečeno - skoro pa besplatan, a to nije nevažno za naše skromne budžete... Vjerujte našem dream teamu, znamo što radimo", započeo je Jacques.

"Za sve one koji nisu znali - Rokov vizualni identitet, pa i famozna krila osmislio je poznati talijanski dizajner Marco Falcioni, koji se pobrinuo i za moj 'My friend' izgled. Roka je, sukladno pjesmi i poruci koju ona nosi te u kontekstu cijelog kreativnog koncepta zamislio kao anđela - superheroja. Roko obožava svoja krila, kaže da mu daju snagu. Da mu kojim slučajem smetaju, odmah bismo ih maknuli, bez premišljanja", objasnio je Houdek.

"Za sve one koji nisu shvatili poruku pjesme, teksta i koncepta nastupa - savršeni komentar jedne od vas (ili nas) koja je baš sve shvatila i sjajno objasnila u komentaru, na kojem se iskreno i svim srcem zahvaljujem", napisao je zatim te objavio komentar za koji smatra da savršeno objašnjava poruku pjesme.

"... Nisam ni 'važna', ni 'faca' niti imam vlastitih ambicija i ideja, no podržavam Jacquesovu viziju jer ju razumijem: drama, balada, glas i priča formula su uspjeha na Eurosongu i većina pobjednika je to imala: Conchita, onaj srčani bolesnik i neprihvaćena, mobbingirana Neta koja ne želi biti ničiji 'Toy'. Jacques zna sto radi, no ispred je svog vremena, pa ga često ne razumiju. Moja vizija Rokove priče koja mi se ukazala gledajući nastup je Nova Svijest koja nam dolazi nakon Kali Yuge - generacija malih naprednih 'anđela' koji će spasiti civilizaciju i pomaknuti ju na višu razinu svijesti, sto je prorečeno u svim svetim knjigama i nema boljeg mjesta za promociju te ideje i vizije od Izraela niti boljeg i uvjerljivijeg kandidata! To je priča koju treba scenski zaokružiti na pozornici i isfurati i uspjeh je zagarantiran!", stoji u komentaru.

Mnogo komentara nakon Rokove pobjede

Rokova pobjeda pokrenula je raspravu u hrvatskoj javnosti, a javili su se i fanovi Eurosonga iz zemalja diljem svijeta koji mladom Splićaninu zasad ne predviđaju sjajan rezultat.

Mnogi gledatelji HRT-a su nakon Dore komentirali krila s kojima Roko nastupa. "Previše isforsirana pjesma, gdje je cilj bio pokazati glasovne mogućnosti. Pjesma mora biti više od glasa, u ovom slučaju to nije. A krila koja su gotovo veća od njega su nakaradna", bila je samo jedna od reakcija.

Niže možete pogledati što su Jacques i Roko rekli za Index nakon pobjede na Dori.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.