Jamie Foxx nakon što je bio mjesec dana u bolnici: Prošao sam put do pakla i natrag

Foto: EPA

GLUMAC Jamie Foxx obavijestio je obožavatelje o svom oporavku u svom prvom službenom videu nakon hospitalizacije u travnju zbog onoga što je njegova kći Corrine Foxx opisala kao "medicinsku komplikaciju".

U videu na Instagramu objavljenom u petak Foxx nije otkrio prirodu komplikacije, ali je govorio o ozbiljnosti svog stanja dok je bio u bolnici. "Ne mogu vam ni reći koliko me daleko odvelo i kako me vratilo. Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikad neću", rekao je Foxx, zahvalivši obožavateljima na njihovim molitvama i porukama.

Objasnio je i zašto je trebalo toliko dugo da se javi obožavateljima. "Samo nisam želio da me vidite takvog. Želim da me vidite kako se smijem, dobro se zabavljam, zbijam šale, snimam film, televizijsku seriju. Samo nisam želio da me vidite kako iz mene vire cijevi i da razmišljate o tome hoću li izdržati", rekao je Foxx koji je opovrgao internetske glasine da ga je hitna medicinska pomoć ostavila paraliziranim ili slijepim.

"Ali otišao sam put do pakla i natrag. I moj put do oporavka imao je prepreka, ali vraćam se i mogu raditi", dodao je glumac. Foxx je pohvalio svoju kćer Corinne, kao i sestru Deondru Dixon, jer su njegove medicinske borbe i oporavak držale u tajnosti.

Glumac je nedavno prvi put viđen u javnosti nakon hospitalizacije. U videu koji je objavio TMZ Foxx se smiješi i pokazuje znak mira dok brodom krstari rijekom Chicago. Glumac je u bolnici završio 12. travnja, a njegova najstarija kći Corinne vijest je objavila na društvenim mrežama.

"Željeli bismo podijeliti s vama da je moj otac Jamie Foxx jučer doživio zdravstvene komplikacije. Srećom, zbog brze intervencije i izvrsne liječničke brige već sad je na putu prema oporavku", napisala je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.