Jamie Foxx: Ni najgorem neprijatelju ne bih poželio da prođe kroz ono što sam prošao

Foto: EPA

GLUMAC Jamie Foxx održao je dirljiv govor u svom prvom službenom pojavljivanju otkako je u travnju hitno hospitaliziran te je proveo mjesec dana u bolnici, piše Deadline. Foxx se otada povukao iz javnosti, a sada se prvi put nakon toga popeo na pozornicu, gdje mu je uručeno posebno priznanje jedne holivudske udruge. 

Emotivan govor 

Glumac je progovorio o svojim najtežim trenucima u dirljivom govoru koji je ganuo sve. Emotivni Foxx ispričao je kako prije šest mjeseci "nije mogao ni hodati", pa je uz gromoglasan pljesak publike zahvalio svima na podršci. 

"Prošao sam kroz nešto, prošao sam kroz neke stvari. Sada cijenim svaku minutu koju imam. Sve je sada drugačije. Ni najgorem neprijatelju ne bih poželio da prođe kroz ono kroz što sam ja prošao jer je teško kada shvatiš da si gotovo na samom kraju... Onaj trenutak kada vidiš tunel. Ja sam vidio tunel, no nisam vidio svjetlo na kraju tunela", rekao je. 

Inače, glumac se te večeri nije pojavio na crvenom tepihu, a organizatori su njegov dolazak na dodjelu držali u strogoj tajnosti. Novinari su doznali kako je uzeo sobu u hotelu te je u njoj bio sve do trenutka kada se popeo na pozornicu i primio nagradu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.