Janko Popović Volarić javio se glumcu koji će ga zamijeniti u Supertalentu: Uživaj

Foto: Instagram

GLUMAC Fabijan Pavao Medvešek zamijenit će Janka Popovića Volarića u novoj sezoni Supertalenta u ulozi suca, a nakon što se tim vijestima Fabijan pohvalio na svom Instagramu, u komentarima mu se javio i sam Janko.

"Uživaj", poručio mu je, na što mu je Fabijan zahvalio.

Podsjetimo, nakon što je s uspjehom svladao natjecanje u jednom zabavnom showu, Fabijana sada u drugom čeka potpuno drugačiji i nimalo lak zadatak s druge strane pozornice jer će s kolegama birati kandidate koji će se boriti za titulu pobjednika Supertalenta.

"Čast mi je i zadovoljstvo biti novim članom mega popularne emisije. Hvala Janko što si mi ustupio svoje mjesto i prepustio nevjerojatnoj ekipi Maje Šuput, Martine Tomčić i Davora Bilmana", poručio je.

"Pratio sam show i ranije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati pretalentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i prvi put, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.