Nekad najuspješnija hrvatska manekenka rodila sina

Foto: Instagram

NEKAD najuspješnija hrvatska manekenka Jasmina Hdagha rodila je drugo dijete. S partnerom Jamesom Kaufmanom dobila je sina, kojem su dali ime Elliott James. 

"Trudnoća je poput vječnog iščekivanja, ali jednom kad je vaše dijete ovdje, to postaje život vječne ljubavi. Baš kad sam se pitala kad će se pojaviti, rekao je 'što kažete da sada dođem'. U nedjelju 11. lipnja 2023. stigao nam je gospodin Elliott James", napisala je Jasmina na Instagramu.

Kći Sedona Ann rođena je 2021. godine

Par već ima kćer Sedonu Ann. "Najbolja je starija sestra ikad i uči svog brata kako sisati. Ona je majstorica nakon dvije godine i dva mjeseca iskustva", dodala je bivša manekenka. Par je kćerkicu Sedonu dobio u ožujku 2021. godine.

Jasmina je bila među najuspješnijim modelima u svijetu, a poznata je i po bivšoj vezi s glumcem Billyjem Zaneom. Rođena je u Hrvatskoj, a nakon rata vratila se u Libiju, u rodnu zemlju svoga oca. Kad je imala 16 godina, vratila se u Zagreb, gdje ju je otkrio modni skaut.

Njezina karijera brzo je napredovala. Surađivala je s mnogim poznatim dizajnerima i šetala modnim pistama u Londonu, Parizu i Milanu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.