Jasna Zlokić o planovima za budućnost: Ne žuri mi se. Još sam u cvijetu mladosti

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

JASNA ZLOKIĆ progovorila je u najnovijem intervjuu o svojim planovima za budućnost te je usput pokazala da itekako ima smisla za humor.

"Svašta ja planiram, ali treba to realizirati. Momentalno nemam pjesmu, ali moram! Ne žuri mi se, polako, u najboljim sam godinama, u cvijetu mladosti", rekla je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

"Da, volim se zafrkavati, kad smo u društvu, uhvatimo nekoga na pik pa ga zezamo. Kad sam bila mlada cura, uvijek smo radili neke smicalice u društvu, ili bismo neka iznenađenja napravili ili spačke. Imam tu žicu da nekom nešto mogu smjestiti, ali ne da mu bude neugodno ili nelagodno, ne da ga ugrozim, takvu zafrkanciju ne volim", pojasnila je.

Nedostaje joj život u Dalmaciji

Otkrila je i da joj nedostaje život u Veloj Luci, ali je rekla da nije sigurna hoće li se vratiti u rodni kraj.

"Naravno da mi fali i more, i Vela Luka, i Dalmacija. Što godine idu dalje, to mi sve više fali, to je tako normalno. To znači da vam je duša ipak tamo gdje ste se rodili, da vam je ostala tamo na neki način. No dobro, ovdje u Zagrebu imam drugi život, ne mogu ostaviti sve ili prenijeti u Velu Luku. Svakako, nostalgija prati i mene i mnoge ljude", rekla je.

Progovorila je i o unučicama, 6-godišnjoj Mari i jednogodišnjoj Tanji.

"Mlađa još ne pjeva, a Mari ima dara i sluha, jako je muzikalna i to mi je drago jako. To je lijepo. Glazba je nešto što oplemenjuje i što vam širi horizonte, stvara nova društva", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.