Javila se cura koja je zeznula natpis na daru za krštenje i otkrila što se dogodilo

Foto: Facebook

NAKON što je fotografija uspomene za krštenje postala viralna zbog toga što je na njoj umjesto tražene ilustracije križa doslovno isprintan natpis "i križ negdje", na Fejsu se javila cura koja je radila print i objasnila da priča ipak nije toliko dramatična.

Otkrila je da je dobila dvije krsne košuljice, jednu veću i jednu manju, na koje je trebala isprintati natpis s imenom djeteta, datumom, porukom i "križem negdje" za prijateljicu koja je bila kuma na krštenju.

Sad kad je ova slika zavrsila i na portalima mislim da bi bilo fer da ispricamo kako je doslo do ovog "nedjela" 😂,...

Objavljuje Kralj DizajnČetvrtak, 15. lipnja 2023.

"U kaosu od gužve, cekera, šešira i setova na brzaka ubacujem tekst copy paste u pripremu, očistim foliju (dakle minimalno pet minuta gledam u natpis) i stisnem prešu. Mislim si idem joj poslikati da vidi kako je ispalo i tek na slici kužim što sam napravila", navela je.

Kaže da joj je pozlilo i odmah je smišljala kako će prekriti natpis. "Pada mi na pamet da stavimo neki križ, ali kakav bi to križ bio (a treba biti križ manji). Vadim iz vrećice drugu 'košuljicu' za koju mislim da je veća, a koja uopće ne bi trebala biti tu i mislim si možda na nju možemo otisnuti i shvatim da sam greškom krivi natpis otisnula na pogrešnu košuljicu i da je stvar ipak spašena."

Natpis postao hit na Fejsu

Podsjetimo, nesporazum dogodio se uoči krštenja djevojčice Mile. Naime, jedna kuma ostala je neugodno iznenađena nakon što je dobila naručenu uspomenu za krštenje djeteta.

Tražila je natpis s imenom djeteta, datumom, porukom i "križem negdje". U poruci koja je objavljena na Facebook stranici Crazy Croatia piše: "Kaže ovoj curi koja radi print da natiska od danas si dijete božje i križ negdje. Ovo je dobila. Umirem", piše u poruci.

Pa jel moguće ovo?!

Objavljuje Crazy CroatiaČetvrtak, 15. lipnja 2023.

Upravo to i piše na uspomeni. Dakle, umjesto ilustracije križa stoji natpis "i križ negdje". Fotografija je brzo postala hit na Fejsu.

"Kad shvatiš doslovno...", "Ja bih ovo uokvirila i stavila na neku izložbu", "Kad pomislim da sam vidjela sve...", "Ja sam dečku za rođendan naručila tortu i žena je malim slovom napisala na tortu njegovo ime jer sam ja tako u žurbi napisala u poruci", samo su neki od komentara ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.