Javila se dizajnerica s kojom je reper navodno prevario Rihannu: "Sve je podla laž"

Foto: Instagram

OD JUČER se internetom širi glasina da je Rihannu njezin dečko, reper ASAP Rocky, prevario s dizajnericom cipela Aminom Muaddi. Vijest se proširila brzinom munje, a o svemu se oglasila spomenuta dizajnerica te kaže da su glasine lažne.

"Oduvijek sam vjerovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namjerom, neće biti shvaćen ozbiljno", započela je svoju objavu na Instagram Storyju.

"Međutim, u posljednja 24 sata podsjetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu te da ni za što ne postoji granica. Čak ni tijekom onoga što bi trebalo biti jedno od najljepših i slavljeničkih trenutaka u životu", napisala je Muaddi misleći na Rihanninu trudnoću. 

Amina kaže da se oglasila povodom glasina ne zbog sebe, nego zbog osoba prema kojima ima "veliko poštovanje i naklonost". Rihanna i ASAP Rocky još uvijek nisu komentirali glasine o prevari i prekidu.

Podsjetimo, društvene mreže gore nakon što je Louis Pisano, influencer i modni komentator koji na Instagramu ima 130 tisuća pratitelja, objavio da su Rihanna i reper prekinuli prije nekoliko dana.

"Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi", stoji u objavi na njegovom Twitteru. Objava se proširila brzinom munje, a influencer je potom naveo i detalje o dizajnerici koja se navodno spetljala s reperom.

"Amina Muaddi je dizajnerica cipela za Rihannin brend Fenty, a radila je i s ASAP-jem prije nekoliko godina", navodi influencer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.