Javio se pop iz Srbije: "Nisam zaspao, imam astmu, a nisam imao pumpicu. Ali volim popiti inače"

Foto: Kurir/Darko P.

FOTOGRAFIJA srpskog popa Nenada Obradovića (65) koji leži u traktorskoj prikolici uz lijes s pokojnikom na putu do groblja u selu Drugovac kraj Smedereva ekspresno se proširila društvenim mrežama, a Kurir je sad došao do svećenika i dobio od njega izjavu.

Na pitanje novinarke je li bio pijan, pop kaže kako nije već da ima astmu. "Nisam bio pijan, a nisam ni zaspao, uhvatila me je muka, imam astmu i nisam ponio pumpicu. Da sam ponio pumpicu, ne bi se to dogodilo", rekao je Nenad za Kurir.

Kazao je i kako zna da je postao tema broj jedan u medijima, ali i tvrdi da mu je sve namješteno. "Znam točno tko mi je to namjestio, ali nema veze, sad svi pričaju o tome. Ti ljudi koji su me snimili nisu cijenjeni u selu", tvrdi Obradović koji je u službi u selu Drugovac više od tri godine.

Kaže i kako ga mještani nakon ovo fotografije primaju čak i bolje te da se nimalo ne plaši eventualnih sankcija.

Na pitanje novinarke voli li popiti, odgovorio je potvrdno, a dodao je i kako voli janjetinu. Mještani iz sela o popu govore samo najbolje te dodaju kako ga ne bi ni primali u kuću da je takav kakvim su ga mnogi predstavili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.