Javio se posinak milijardera iz podmornice: "Otišao sam na koncert da se malo maknem"

Foto: Instagram

POSINAK britanskog milijardera Hamisha Hardinga Brian Szasz oglasio se na Instagramu nakon što je razbjesnio svjetsku javnost svojim objavama na Twitteru dok se traga za njegovim očuhom koji je s još četvero ljudi nestao nakon što je podmornicom Titan zaronio prema Titanicu.

37-godišnjak je objavio nekoliko videa na Instagramu u kojima je rekao, između ostalog, da "proživljava noćnu moru". "Cijela ova situacija je jebena noćna mora, sve u vezi toga, posebno to kroz što Hamish prolazi tamo dolje, jednostavno je, jebote, užasno", rekao je i dodao da zbog svega ne može spavati.

"Nisam spavao danima, ne radi se o meni, očito sam previše zabrinut za mamu i situaciju", rekao je Brian dva dana nakon što je bio na koncertu Blinka 182.

"Otišao sam na koncert slušati meni najdraže pjesme na svijetu, nije da sam se ludo zabavljao. Pokušavao sam se maknuti s mobitela na sat ili dva i onda sam se vratio drami. Podmornica je zapela na Titanicu, ne mogu ja tu ništa", dodao je. Kaže i da mu je 18+ model čije je fotke šerao na Twitteru "prijateljica s kojom se stalno online zeza".

Zatim je objavio i anketu "hoće li pobijediti u svađi s Cardi B".

Podsjećamo, Brian je posljednjih dana vrijeme provodio na Twitteru gdje se svađao s Cardi B koja ga je posramila zbog ponašanja, šerao 18+ fotke i objavljivao videozapise s koncerata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.