Javio se suprug nestale Marijane Seifert: "Dok ne vidim tijelo, nadam se da je živa"

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

MARIJANA SEIFERT, bivša pobjednica Big Brothera, nestala je u travnju ove godine, a policijska istraga o njezinom slučaju i dalje je otvorena. Njezin suprug Karlo Seifert oglasio se povodom njezina nestanka.

Marijanina sestra Maja ušla je u srpski reality show Zadruga i tamo je iznijela nekoliko svojih teorija o nestanku sestre, a Karlo kaže da njezine izjave ne želi javno komentirati.

Muž se nada da je Marijana živa

"Dok ne vidim tijelo, ja se nadam da je živa. Maju ne želim komentirati. Ja Marijanino ponašanje i naš život ne želim komentirati po medijima. A tko što priča, njemu neka ide na dušu. Toliko je laži i gluposti napisano o njoj od Velikog brata, a i o nama u posljednje tri godine. Ljudi koji su nam bili i jesu bliski znaju sve što i kako je bilo. Ponavljam, ja za medije nemam komentara i to je to. Molim vas da pustite mene i moju obitelj na miru", rekao je Karlo za Blic.rs.

Oglasio se i Marijanin otac

Podsjetimo, Maja je rekla da je njezina obitelj saznala 99.9 posto istine o Marijaninom nestanku, a potom je u prijenosu uživo iz showa ispričala razne teorije. O njezinim izjavama oglasio se i otac Ivo Kovačević.

"Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča. O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopće išla tamo i ne želim ulaziti u njezine razloge zašto je to rekla... Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. 

Apeliram ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju kćer i s vremena na vrijeme podsjetite javnost na njezin nestanak. Također, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri, kad je Marijana nestala, da kažu policiji ili dođu do mene", rekao je Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.