Je li joj dosta? Ako se razvede, žena nevjernog nogometaša uzet će mu bogatstvo

Foto: Instagram

NOGOMETNI svijet, ali i tabloidi, posljednjih nekoliko dana bruje o još jednoj aferi Waynea Rooneya koji je na oči cijelog svijeta ponovno prevario suprugu Coleen. Rooney je uhvaćen u klubu, a zatim i u hotelu s atraktivnom brinetom. Britanski tabloidi prenijeli su jučer informaciju da je Coleen Rooney bijesna i da želi da se nogometaš hitno vrati kući u Veliku Britaniju, ako ne želi da mu ona pošalje svog brata.

Novom aferom Rooneyjevih počeli su se baviti i britanski kolumnisti, a ekipi na internetu nije jasno zašto se ona konačno ne razvede od problematičnog supruga koji ju je prevario nebrojeno puta. The Sun piše da bi Coleen zgrnula bogatstvo kada bi se ona i Rooney razveli nakon 11 godina braka. 

Rooneyevo bogatstvo procjenjuje se na 160 milijuna dolara, što ga čini jednim od najbogatijih nogometaša na svijetu. Kada bi se Coleen razvela dobila bi oko 500 milijuna kuna i ogromnu alimentaciju za njihova četiri sina. Coleen i Wayne Rooney zajedno su 17 godina, a ona mu je oprostila pijančevanja i prevare koje su mediji gotovo prestali brojati. U braku su im se rodila četvorica sinova; Kai, Klay, Kit i Cass. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.