Kanye u bizarnoj objavi s povrćem tvrdi da je Kim Kardashian postala milijarderka

Foto: Instagram

"JAKO sam ponosan na svoju prekrasnu suprugu Kim Kardashian jer je službeno postala milijarderka. Prošla si kroz najluđe oluje i Bog je sad obasjao tebe i tvoju obitelj", napisao je Kanye West na Twitteru uz bizarnu fotografiju povrća te tako potaknuo temu je li Kim Kardashian zaista postala milijarderka.

Naime, starleta je kompaniji Coty prodala udio od 20 posto u svojoj kompaniji KKW Beauty za 200 milijuna dolara, no Forbes piše da tom prodajom njeno bogatstvo sad iznosi 900 milijuna dolara, ne milijardu kao što tvrdi Kanye.

KKW Beauty sad vrijedi milijardu dolara, piše Forbes.

Poslovna suradnja je objavljena u ponedjeljak, a bit će službeno zaključena 2021. godine. Forbes piše i da Kim ostaje većinski vlasnik kozmetičke kompanije te da njen udio najvjerojatnije iznosi 72 posto, dok 8 posto ima njena majka Kris Jenner.

Kim bi trebala ostati zadužena za kreativni dio, dok će se kompanija Coty usredotočiti na širenje razvoja proizvoda.

Ranije ove godine, polusestra Kim Kardashian West Kylie Jenner također je sklopila veliki posao s kompanijom Coty. Ona je prodala udio od 51% u svojoj kompaniji Kylie Cosmetics. Iz Cotyja su za udio u njenoj kompaniji dali oko 600 milijuna dolara, a Forbes je nakon toga Kylie Jenner proglasio najmlađom samoostvarenom milijarderkom.

Međutim, u svibnju ove godine izbacili su je s liste milijarderki i optužili njezinu obitelj da umjetno povećava vrijednost njezinog kozmetičkog brenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.