Je li ovo najtraženija manikura ovog Božića? Viralni trend pokrenula je Hailey Bieber

Foto: Zola Ganzorigt/Instagram

DJEVOJKE koje idu na manikuru kada dođe prosinac i blagdanski dio godine biraju uglavnom božićne boje. Najpopularnija je crvena, zatim zelena, svjetlo plava... No ako želite probati nešto novo, onda je vrijeme za manikuru koju je popularizirala Hailey Bieber.

Naravno, nije prva koja je imala takvu božićnu manikuru, no kada nešto podijeli sa svojih 50 milijuna pratitelja na Instagramu, to automatski postane trend. Tako je i s ovom manikurom. 

Njezina glazed donut manikura mjesecima je bila među najpopularnijima, a sada ima i blagdansko izdanje. Bademasti oblik noktiju istaknula je crvenim vrhom, a gornjim slojem dala je noktima svjetlucavi, odnosno glazirani efekt. 

Kako postići glazed donut manikuru?

Svi su ludi za sjajnom kožom, a taj se trend seli i na nokte. Trend glazed donut manikure započeo je u svibnju 2022., kada se Hailey Bieber na Met Gali pojavila s mliječno-sjajnim noktima koje je kreirala nail artistica Zola Ganzorigt. Svijet je poludio za tom manikurom, a Zola je objavila video u kojem objašnjava postupak. 

Nakon Hailey Bieber, ovaj beauty trend isprobale su i Vanessa Hudgens i Sydney Sweeney, a zatim i svi ostali. Uz nježne nijanse, neki isprobavaju i upečatljivije boje poput ljubičaste, srebrne, zlatne.

TikTok prepun ovog trenda

Ta je manikura postala hit na TikToku i Instagramu. Mnoge djevojke koje snimaju za TikTok uhvatile su se ovog trenda Hailey Bieber. Pokazuju svojim pratiteljima kako rade glazed donut manikure u raznim bojama. Snimke vrlo brzo postaju viralne i skupljaju po pola milijuna lajkova.

@michellekhxn Finally perfected glazed donut nails 🍩💅🏽✨ Fall nail inspo next? 🤎 #haileybiebernails #glazeddonutnails #diynails #chromenails #fallnails ♬ Cola - 🪐
@yodeebs glazed donut nails 🍩✨ @Hailey Bieber @zolaganzorigt #haileybieber #haileybiebernails #glazeddonutnails #chromenails #gelx #gelxnails #diynails ♬ I Wanted to Leave - SYML
@amiristudio glazed donut nails but make it 💅🏼chocolate💅🏼 #biab #glazeddonutnails #haileybiebernails #chromenails #biabnails ♬ Beyonce - AMARNI

Pročitajte više